Skip to content

Kanaalactiviteiten

Redactie
6 augustus 2016 | 23:15

Advertentie

ruben WeekersHet jaarlijkse feest van de homo-emancipatie barst vandaag los: de Amsterdamse Canal Pride. Gedurende deze happening dansen, schuren en zwieren er talloze schaars gekleedde leernichten op regenboogboten door de Amsterdamse binnenwateren. Vanuit heinde en verre begeven talloze gelijkgeaarde individuen zich naar dit wereldberoemd event, allemaal met de doelstelling hun seksuele voorkeur te vieren tijdens deze kanaalactiviteiten. Prijzenswaardig is dat de hoofdstad zich jaarlijks tranfsormeert tot een dergelijk wereldtoneel ten gunste van emancipatie. Maar eenieder die dit mee wenst te maken hoeft niet ver te gaan, Nederweert kent namelijk zijn eigen Canal Pride.

Velen zullen bekend zijn met het bosrijke liefdesoord, gelegen aan kanaal Wessem-Nederweert. Iedereen reed er wel eens langs met de verbazing waarom er toch opeens zoveel auto’s naast zo’n afgelegen weg staan. Deze plek, in de volksmond betiteld als ‘het homobos’, behoord ondertussen tot één van de mysterieuze plekken die Nederweert rijk is. Alleen insiders (sorry voor de woordkeuze) weten namelijk wat er zich daadwerkelijk afspeelt in deze bosjes. Dat de voornaamste doelstelling van bezoekers vooral fysiek contact betreft, is evident. Maar wie er komen, hoe ze het doen en of de totale bosgrond bezaaid is met gevallen stukjes zeep is ons onbekend.

Het is een collectief pact van een geheim genootschap dat elkaar waarschijnlijk ook bij de bakker tegenkomt wanneer ze twee halfjes tarwe van hun vrouw moeten halen. Acterend als volslagen onbekenden herkennen ze dan wellicht elkaars intieme geur wanneer de één zich een windje laat ontglippen. Beiden giechelen dan waarschijnlijk zachtjes bij dit feest van herkenning alvorens ze hun acteertalenten voortzetten bij moeder de vrouw.

Dit stukje Nederweert behoort absoluut niet tot ieders favoriete gemeentegrond, toch zal deze faciliteit een verademing zijn voor diegene die nog immer gevangen zit in een roestige kast van een huwelijk. Eens in de zoveel tijd spoeden zij zich, gewapend met vaseline en een picknickdekentje naar deze amoreuze bosjes. In tegenstelling tot het evenement in Amsterdam is het een hotspot bepaald door anonimiteit. Twee dingen hebben ze echter wel gemeen: het is dé plek waar deze behoeftigen elkaars belangen behartigen, terwijl ze voor even helemaal zichzelf kunnen zijn. Prima toch, die kanaalactiviteiten.

Advertentie

3 Reacties

  1. Ik zou zeggen ga er eens kijken jongen, dan kun je misschien eens een interessant stukje schrijven.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie