Skip to content

Raema Caravans en Campers winnaar 2016 in Caravanbranche

Redactie
12 augustus 2016 | 17:28

Advertentie

Raema Caravans Nederweert-1Raema Caravans en Campers B.V. uit Nederweert is vandaag door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Caravanbranche. Raema Caravans en Campers B.V. heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een ijzersterke positionering en uitstekende reputatie. “Raema Caravans weet zijn uitgebreide kennis van caravans en campers te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een absoluut topbedrijf.

Bij Raema Caravans en Campers B.V. zijn klanten welkom voor de aan- en verkoop van caravans en campers (nieuw en gebruikt), bemiddeling, reparatie, onderhoud, verkoop van accessoires, in- en opbouw van accessoires, schadeherstel en APK-keuring. Het complete plaatje onder één dak, dit alles onder de Bovag-vlag.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Raema Caravans en Campers B.V. een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. “Innovatie is het sleutelwoord bij Raema, want men is continu bezig zijn diensten en service te verbeteren en optimaal af te stemmen op de klant.”

Uitbreidingen
Raema Caravans en Campers is sinds 2005 actief met de verkoop van jong-gebruikte caravans. Twee jaar later kwam daar de verkoop van jong-gebruikte campers bij. In 2011 heeft Raema het dealerschap van Hobby caravans en LMC campers naar zich toegetrokken en de activiteiten van Cortie Caravans overgenomen. Volgend op deze uitbreidingen heeft het bedrijf een perceel van 3.900 m2 aangekocht aan de Hulsenweg 8 in Nederweert. In de loop van 2012 is een bedrijfspand gebouwd van 50 x 30 meter, dat twee verdiepingen telt. Hierin bevinden zich de showrooms, de werkplaats, en diverse kantoorruimten. Per 1 januari 2016 is Raema Caravans en Campers B.V. ook importeur geworden van het bekende merk Frankia.

Bij Raema begrijpt men goed dat men emotie en beleving verkoopt, en iedereen doet er alles aan om klanten probleemloos te helpen en te ontzorgen“, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Daarin zijn ze goed geslaagd, want in slechts een paar jaar tijd heeft Raema zijn klantenbestand weten uit te breiden van 400 naar 1.600 vaste klanten vanuit Nederland en België. “Ik zie alles, dus ik ben niet snel tevreden”, is een kenmerkende uitspraak van directeur Johan Raemaekers. Zijn medewerkers hebben deze instelling inmiddels overgenomen. Gevolg is dat alles bij Raema tot in de puntjes verzorgd is en dat klanten er graag komen omdat ze zich gewaardeerd voelen.

Raema Caravans en Campers B.V. is opgericht in 2012, maar vindt zijn oorsprong al in 2005. Het is gevestigd in Nederweert, heeft 9 medewerkers in dienst en is behalve in Nederland ook in België actief. “Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Terecht de branchewinnaar!“, aldus de Nominatiecommissie.

Advertentie

2 Reacties

  1. Geweldig Johan en Jacqueline en personeel met deze prestatie van harte gefeliciteerd
    Ber en Els

  2. Johan ,Jacqueline, en medewerkers, PROFICIAT !!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie