Skip to content

Fotowedstrijd ‘GROEN ERFGOED’ van Het Limburgs Landschap

Redactie
17 augustus 2016 | 10:00

Advertentie

Persbericht foto Inaborg_theehuis_LandgoedArcen_SLL Henk HeijligersDe invloed van de mens op onze landschappelijke omgeving is groot. Lanen, holle wegen, hoogstamboomgaarden, amfibieënpoelen of onze heidevelden hebben ons Limburgse landschap gemaakt tot wat het nu is. Meer dan de moeite waard en zeker een uitdagend onderwerp voor de fotowedstrijd: ‘GROEN ERFGOED’ van Het Limburgs Landschap.

GROEN ERFGOED
Voor de fotowedstrijd wil de jury zich laten verrassen door landschapsfoto’s waar de hand van de mens in terug te lezen is en natuurlijk moet de foto ook de uitstraling hebben om te verwonderen maar vooral ook stimuleren om zelf naar buiten te gaan, om te genieten van al het moois dat Het Limburgs Landschap te bieden heeft. Van de 36 winnende foto’s wordt een publiekstentoonstelling gemaakt die tentoongesteld gaat worden in het provinciehuis in Maastricht. Het Limburgs Landschap organiseert de wedstrijd in samenwerking met Drukkerij Schrijen-Lippertz en Dagblad de Limburger | Limburgs Dagblad.

Je doet toch ook mee?
Wees vooral creatief, blijf op de wandel- en fietspaden en verras de jury en het publiek met jouw blik op Het Limburgs Landschap. Beken met vistrappen of watermolens, historische buitenplaatsen, kasteel- en boerderijtuinen [inclusief de monumenten zelf], knotbomen, wandel- , ruiter- en fietspaden, hooilanden, houtwallen, hakhout, zowel de onderaardse als open mergelgroeves, landweren. Een kleine greep aan onderwerpen die passen in het thema van de fotowedstrijd ‘GROEN ERFGOED’.

Insturen
Per fotograaf kunnen maximaal 5 foto’s worden ingezonden via www.fotowedstrijdlimburgslandschap.nl, insturen kan tot uiterlijk 15 oktober aanstaande. Verder dient de foto gemaakt te zijn in één van de natuurgebieden van Stichting het Limburgs Landschap. Uiteindelijk zal het publiek in combinatie met een deskundige jury bepalen wie de hoofdprijs van euro 500 in de wacht gaat slepen.

Laat je inspireren, ga naar buiten en stuur je foto in!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie