Skip to content

Wees alert als er hoosbuien voorspeld worden

Redactie
31 augustus 2016 | 8:00

Advertentie

Wateroverlast Weert 2 juni 2016-13In de zomer vinden vaak hevige regenbuien plaats die voor wateroverlast zorgen. Door klimaatveranderingen neemt de wateroverlast naar verwachting alleen nog maar toe. Het oplossen daarvan is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de gemeente, waterschap en burgers. De oplossing begint met een tijdige signalering van knelpunten. Daarom vraagt de gemeente jou problemen altijd te melden.

Wees alert

Meldingen van bewoners zijn belangrijk om meer inzicht te krijgen en te houden in gebieden met wateroverlast’”, zegt Jac Broens. Broens is vakspecialist Ruimte. “Bewoners kunnen meldingen doorgeven op verschillende manieren: via de mail of via het algemene telefoonnummer bij spoedgevallen (ook buiten kantoortijden). Een foto achteraf van de overlast met de tijd en locatie helpt ook om de melding zo goed mogelijk in behandeling te nemen.

De meldingen kunnen gedaan worden via het Meldpunt Openbare Ruimte (MOR) op de website van de gemeente. Maar je kunt ook een mail sturen naar info@nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie