Skip to content

The Browne Company bij Gunnerij de Kiep Inn in Nederweert

Redactie
31 augustus 2016 | 19:00

Advertentie

The Browne CompanyThe Browne Company laat je kennismaken met de Traditionele Chinese Geneeswijze in de vorm van Shiatsu massage en therapie. Een eeuwenoude Oosterse traditie die staat voor lichamelijke en geestelijke ontspanning en het bevorderen van het zelf-genezende vermogen van je eigen lichaam. Om je nader kennis te laten maken is The Browne Company op vrijdag 2 en 9 september van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig bij Gunnerij de Kiep Inn aan de Kerkstraat 18 te Nederweert.

Shi (vinger) atsu (druk) betekent letterlijk dat met vinger, maar ook met handpalm, elleboog en knie, gepaste druk wordt gegeven op energiebanen (meridianen) en de daarop liggende punten in het lichaam. Zo wordt de stroom van energie verspreid, bevorderd of geremd, al naar gelang de klacht of gestelde diagnose. Het uiteindelijke doel is om de balans tussen Yin & Yang te herstellen.

Als gediplomeerd Shiatsu masseur en Shiatsu therapeut in opleiding is Ruud van der Vegt bezig met de opbouw van een eigen praktijk aan de Beatrixstraat 12 te Nederweert. Voor kennismaking en/of behandeling met deze bijzondere alternatieve geneeswijze ben je altijd welkom.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie