Skip to content

Tegelambacht Borrenbergs Nederweert

16 januari 2013 | 8:00

Tegelambacht Borrenbergs NederweertTon Borrenbergs is met zijn ruim twintig jaar ervaring op het gebied van tegelwerk, eigenaar van Tegelambacht Borrenbergs. Ze houden zich bezig met het afwerken van vloeren en wanden met steenachtige materialen zoals tegels, natuursteen en mozaïek. Er worden tegels geplaatst in allerlei variaties zowel nieuwbouw als renovatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten lijmen en species.

Indien je nieuwbouwplannen hebt voor je badkamer, douche, keuken of tegelvloer, of denkt aan renoveren, neem dan gerust contact met ons op om de zaken vaktechnisch te bespreken. Tegelambacht Borrenbergs denkt met je mee en garandeert een hoge persoonlijke service en kwaliteit, wat resulteert in een betaalbare oplossing.

Tegelinkoop staat voor op de tweede plaats. Toch kunnen ze altijd onafhankelijk bemiddelen en hebben ze uitstekende contacten met verschillende tegelhandelaren in de regio waar ze met zeer goede condities voor je kunnen inkopen. Indien je via Tegelambacht Borrenbergs materialen bestelt worden deze gratis bezorgd, ingemeten en gecalculeerd.

Tegelambacht Borrenbergs heeft zich bewezen goed zicht te hebben op verschillende zaken. Denk hierbij aan plannen, inschattingsvermogen etc. Creatief, betrouwbaar, flexibel en enthousiast zijn karaktereigenschappen waarin Tegelambacht Borrenbergs zich zeker herkent.

Kijk op hun site voor meer informatie.

Inspiratie!

Ton Borrenbergs
Sjeng Vaasstraat 7
6031HE Nederweert

Telefoon (0495) 634095
Mobiel (06) 23442186

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie