Skip to content

Deel je ervaringen met Wmo-platform Nederweert

Glendi
21 september 2016 | 11:00

Advertentie

Het Wmo-platform Nederweert is samengesteld uit mensen van verschillende maatschappelijke organisaties te weten: De Zonnebloem, Steunpunt Mantelzorg, Gehandicaptenplatform, KBO, Cliëntenraad Participatie, Cliëntenraad PGZ, Woningvereniging Nederweert, vertegenwoordiger cliënten PSW en Lokale ouder/verwantenraad PSW. Het platform staat onder leiding van een onafhankelijke voorzitter.

Het Wmo-platform adviseert het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert gevraagd en ongevraagd over verordeningen en beleidsregels. Het platform is uitdrukkelijk geen klachtencommissie voor eenmalige/incidentele persoonlijke problemen, maar komt wel in actie als er veel van de zelfde persoonlijke problemen zijn. Deze moeten wel bij het platform bekend zijn.

gemeente NederweertOm die reden roept eet Wmo-platform inwoners van Nederweert op hun ervaringen met Wmo-voorzieningen kenbaar te maken. Of je nu tevreden of ontevreden, geef het door via wmo.platformnederweert@gmail.com. Wanneer er veel van dezelfde klachten binnenkomen, zal het Wmo-platform in overleg met de gemeente de klachten kenbaar maken en proberen tot een structurele oplossing te komen.

Tip:
Wist je dat wanneer je 8 uur per week iemand helpt die hulp nodig heeft, ook binnen het gezin of familie, je formeel mantelzorger bent en recht hebt op een leuke attentie? Je moet je dan zijn aangemeld bij Sabinje Corstjens, coördinator Steunpunt Mantelzorg, tel. 06 – 44 34 94 75.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie