Skip to content

Roel en Ankie gaan van Cijfermeester naar Finens

Redactie
1 oktober 2016 | 18:00

Advertentie

finens-1Per 1 januari 2017 neemt administratiekantoor CijferMeester te Nederweert afscheid van franchiseorganisatie CijferMeester en gaan de ondernemers Roel Hermans en Ankie Janssen zelfstandig verder onder de naam FINENS.

Finens gaat in 2017 verder met 2 kantoren, Finens Nederweert en Finens Horst. “Door de overname van het voormalig CijferMeester kantoor te Horst bundelen we onze kennis en kracht en kunnen wij het MKB in het zuid oostelijk deel van Noord-Brabant en geheel Limburg een uitgebreid scala aan financiële diensten aanbieden” aldus Roel.

Je kunt bij Finens terecht voor het verwerken van de gehele financiële administratie, het verzorgen van de salarisadministratie, het opstellen van periodieke cijfers en de jaarrekening. “Ook verzorgen wij alle voorkomende fiscale aangiften. Deze jaarlijks terugkerende werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken prijs, die verwerkt wordt in een maandabonnement. Zo komt je als ondernemer nooit voor verrassingen te staan” vertelt Ankie enthousiast.

finensFinens voorop op het gebied van automatisering
Een meerderheid van de administraties wordt door cliënten geheel digitaal aangeleverd. Cliënten krijgen de beschikking over een portal waarop zij alle geboekte facturen kunnen inzien, via het online managementinformatiesysteem is het vervolgens mogelijk om maandelijks tussentijdse cijfers te ontvangen. Naast de jaarlijks terugkerende werkzaamheden kun je bij Finens ook terecht voor al je fiscale vraagstukken. Ook biedt Finens voor grotere ondernemingen dienstverlening aan op het gebied van planning en control.

Het complete team heeft verschillende achtergronden en opleidingen waardoor ze elkaar aanvullen. Het team in Nederweert bestaat uit zes personen, waaronder een fiscalist, een bedrijfseconoom en een medewerker met geruime ervaring binnen de accountancy. Het team in Horst bestaat uit twee personen met ruime ervaring in het bedrijfsleven.

Wil je kennismaken met Finens Nederweert, neem dan contact op met Roel Hermans of Ankie Janssen, een eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie