Skip to content

Zangkoor de Peelklanken zingt bij De Pelen

Redactie
6 oktober 2016 | 12:00

Advertentie

2-img_2365Op zondag 9 oktober is er een optreden van zangkoor ‘de Peelklanken’ in de Peelboerderij van Buitencentrum De Pelen. Ze zingen twee keer; om 13.30 en 15.00 uur. De optredens zijn voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

De Peelklanken’ zingt bij De Pelen
Gemengd koor ‘De Peelklanken’ uit Ospel werd in 1975 opgericht door de voorzitter en een bestuurslid van de ouderenvereniging uit Ospel en kreeg de naam ‘Bejaardenkoor’. Deze naam is in de loop der jaren gewijzigd in ‘Ouderenkoor’ en daarna in Zangkoor ‘De Peelklanken’ omdat er steeds meer jongere leden bijkwamen. Momenteel heeft de vereniging 31 leden in de leeftijd van 68 tot 89 jaar. Het koor wordt op een voortreffelijke wijze en met veel enthousiasme gedirigeerd door een lokale dirigente.

Naast het verzorgen van missen treden ze op in ouderencentra en tijdens ontspanningsmiddagen van De Zonnebloem en ouderenverenigingen. Ieder jaar organiseert het koor een sprankelende carnavalsmiddag die druk bezocht wordt door de ouderen. Deze optredens zijn voor het publiek, maar ook  voor de leden van het koor, iedere keer weer heel gezellig. Tijdens het optreden in de Peelboerderij van Buitencentrum De Pelen wil het koor iedereen laten genieten van de toepasselijke liedjes in de Peel en de natuur.

Het Peelpodium bij De Pelen is gezellige muziek midden in de prachtige natuur van de Groote Peel. Staatsbosbeheer biedt muzikanten uit de omgeving van De Pelen een podium om te spelen voor eigen publiek. De voorstellingen op het Peelpodium zijn voor iedereen toegankelijk. Entree is een vrijwillige bijdrage. Uw gulle gift komt ten goede aan de muzikanten en aan de organisatie van het Peelpodium. Meer informatie:www.staatsbosbeheer.nl/peelpodium.

Let op: het optreden is in de Peelboerderij, de dependance van het Buitencentrum De Pelen. Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats bij De Pelen en te voet naar de Peelboerderij. Dit is ongeveer 200 meter lopen. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie