Skip to content

PosiDivaDag voor alle meisjes van 0 tot 100 jaar

Glendi
18 oktober 2016 | 14:00

Advertentie

posidivadagVrouwen onderling verbinden, dat is de belangrijkste gedachte achter de PosiDivaDag op zondag 6 november van 13.00 tot 17.00 uur. Verschillende ondernemers bijeen brengen om elkaar te versterken.

Carool Vaessen, Conny van Laer, Hilde Rovers en Lot Gommers hebben de handen ineen geslagen om een gezellige dag te organiseren vóór dames en dóór dames. “We willen Nederweert graag laten zien wat er mogelijk is als je je krachten als ondernemers bundelt en positiviteit uitstraalt en dat hoeft niet eens zo moeilijk of kostbaar te zijn.” Een sfeervolle middag in de donkere dagen voor de feestdagen. Een middag van ontmoeting, verbinding en positiviteit.

Hoe ziet de PosiDivaDag er dan uit? Het is een dag voor alle meisjes en dames die zich stiekem een beetje diva voelen, van 0 tot 100 jaar. “Omdat iedereen verwend wil worden”, aldus de ondernemende dames. Tijdens die middag zijn er verschillende vrouwelijke ondernemers die zich presenteren in de sfeervol ingerichte ruimte achter de winkel van Carool in Kerkstraat 45.

Er is voor de bezoekers van alles te beleven: je kunt je haar laten vlechten, een glittertattoo laten zetten of je nagels lakken, daarna ook nog lekker gek op de foto. Er is gelegenheid om een lekker diva drankje te nuttigen en kennis te maken met een massagetechniek (Guasha), terwijl de kleine diva’s zich vermaken in de speelhoek of op de voorleesplek. Een leuke activiteit om te bezoeken met je dochter, oma of buurvrouw! Om te laten zien wat zij in petto hebben, stellen de dames hun bedrijf even kort voor:

Hilde Rovers van ‘Sense’ laat je in haar praktijk voor Guasha, Gezicht en Gezondheid helemaal tot rust komen: “Het is belangrijk om echt even tijd voor JOU te nemen! Kom ervaren wat Guasha therapie voor jou kan betekenen. Deze bijzondere schraaptechniek werkt op de energiebanen van het lichaam en stimuleert het immuunsysyteem. Op de PosiDivaDag kan ik mensen laten voelen wat Guasha is. Bij ‘Sense’ VOEL je je weer een diva na een van de heerlijke behandelingen.”

“Diva’s, dagelijks mag ik ze ontmoeten. Dames, meiden van alle leeftijden, die zichzelf zijn. Ze komen winkelen bij mij, Carool en gaan vaak naar buiten met net dat andere jurkje, shirtje dat je niet in iedere winkel tegenkomt. Een mooie bijkomstigheid… het is ook nog eens voor een leuke prijs! Helemaal happy komen ze dan in de winkel om te vertellen hoeveel reactie ze hebben gehad op hun outfit. Daarom ook de naam, ‘Carool eigenzinnige mode en accessoires’,” aldus Carool Vaessen.

Conny van Laer van ‘House of Brocante’ voelt zich op dit moment een echte diva in haar eigen toko: “Zo’n PosiDivaDag, is een genot om te organiseren en mee te maken. Gewoon doen en ervaren! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen…om misschien wel een hoeveelheid positieve energie mee naar huis te nemen.”

Tot slot is Lot Gommers van ‘Eigen Houtje-houten speelgoed & kinderkamers accessoires’ nog aan het woord: “Van elke dag een feestje maken, dat doen we bij ons in de speelgoedwinkel. Ik vind het belangrijk om positiviteit uit te stralen en dit door te geven aan anderen. Onze winkel is kleurrijk en vrolijk ingericht om dat gevoel te versterken en dat weten klanten te waarderen. Naast mooi speelgoed is een glimlach en een gezellig praatje ook een mooi cadeau. En dat kost niets!”

De dames zitten vol positieve energie en hebben zin om de dag tot een succes te maken! De entree is gratis en om 16.00 uur is er een loterij waar alle deelnemende ondernemers een prijs voor beschikbaar hebben gesteld. Mis het niet!

poster-posidivadag

Advertentie

2 Reacties

  1. Dames wees erbij! Volgende feestje van de inventieve ondernemers is een dag voor jongens tussen 16 en 103 jaar. Wie wint de “ridder-van-de sofa-award”! Met een diva op de divan is het motto. Presentatie is in handen van Otto Kolkvet en Gerrit Dekzeil.. Regenjassen zijn gratis…meer info volgt nog!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie