Skip to content

Adviesgesprek astma & COPD

Redactie
18 oktober 2016 | 15:00

Advertentie

inhalatieGoede zorg en advies over medicijnen vinden wij belangrijk. Regelmatig besteden wij extra aandacht aan bepaalde aandoeningen, zoals in dit geval astma en COPD. Heeft u astma of COPD? Dan kunt u op afspraak bij Alphega apotheek Nederweert terecht voor een adviesgesprek.

Wat is het?
We bespreken o.a. het gebruik van uw medicijnen, besteden aandacht aan de inhalatietechniek en eventuele hulpmiddelen (inhalator en voorzetkamer). In ongeveer 20 minuten voeren we dit gesprek uit en geven wij u waardevolle adviezen. Uiteraard is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Indien er verbeteringen in uw medicatiegebruik mogelijk zijn, nemen wij in overleg met u contact op met de (huis)arts of praktijkondersteuner.

Afspraak maken
Als u gebruik wilt maken van het adviesgesprek Astma/COPD, willen we u vragen een afspraak te maken. Hiervoor kunt  u ons bellen, mailen of langskomen in de apotheek. Het is belangrijk dat u de geneesmiddelen die u gebruikt voor de astma of COPD en eventuele voorzetkamer meebrengt.

Inhalatie Check Up
Wilt u geen uitgebreid adviesgesprek, maar wilt u alleen zeker weten dat u de medicatie goed inhaleert? Dan kunt u altijd bij Alphega apotheek Nederweert terecht voor een ‘Inhalatie Check up’.
Hierbij gaat u in gesprek met de apotheker(sassistent) om te kijken of u uw medicijnen op de juiste manier inhaleert. U neemt voor dit gesprek uw inhalator en evt. hulpmiddelen om te inhaleren  mee naar de apotheek. Tijdens het gesprek ontvangt u tips en adviezen  over de manier van inhaleren. Ook hiervoor dient u bij Alphega apotheek Nederweert een afspraak maken.

Mocht u een adviesgesprek astma of COPD aan willen vragen, een inhalatie Check up, of juist vragen hebben van andere aard, aarzel dan niet om binnen te lopen bij Alphega apotheek Nederweert. Wij staan u graag te woord!

Tot de volgende keer,
Jack NausJack JF Naus, apotheker Alphega apotheek Nederweert
Kerkstraat 42, 6031 CH Nederweert
T. 0495-632696,
E. info@apotheeknederweert.nl,
W. www.apotheeknederweert.nl
Bezoek ons nu ook op facebook: www.facebook.com/apotheeknederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie