Skip to content

Mooie zaterdag voor VC Fortutas met zes keer winst

Redactie
23 oktober 2016 | 13:06

Advertentie

vc-fortutasAfgelopen zaterdag speelden zeven Fortutas teams hun wedstrijden in de competitie. Maar liefst zes teams wisten hun wedstrijd te winnen. Een mooi resultaat.

Heren 1 is in the winning mood en wist met 3-1 te winnen van Acceretos. Door deze overwinning staan de Fortutas heren op de eerste plaats in hun poule. Dames 1 weet de prestaties van de heren tot nu toe nog te overtreffen want ze wisten weer met 4-0 te winnen van Maasdal en hierdoor zijn de Fortutas dames de koploper in hun poule. Dames 2 had in het begin moeite met Accretos maar de Fortutas dames wisten zich goed te herstellen. De 3e set was bloedstollend spannen en ging met 30-28 naar de Fortutas dames. Uiteindelijk bleef de winst in Nederweert via 3-1 overwinning.

Jongens A1 speelde een uitwedstrijd en wist alle vijf de punten mee terug te nemen naar Nederweert door een 0-4 tegen VCP.
Mix B1 speelde weer tegen Flash en dit dit beter dan vorige keer. Na een sterk begin van de Fortutas jongens en meisjes lieten ze het daarna toch aan de tegenstander. 1-3 verlies dus.

De Meisjes C1 wonnen met 4-0 van VC Weert/VCB en blijven zo op de maximale score aan kop in hun poule. De Meisjes C2 wonnen met 3-1 van HVC en staan nu op de 3e plaats in hun poule. Het was weer gezellig druk in de sporthal de Bengele en met alle aanmoedigingen van het publiek werden veel overwinningen behaald door VC Fortutas.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie