Skip to content

Siem Live met James Harries (UK)

Glendi
21 november 2016 | 14:30

Advertentie

james-harries-bi-j-siemJames Harries is weer op tour door Nederland. In 2014 was James de eerste artiest bij Siem Live. Enthousiast vanwege de hele entourage was het voor hem vanzelfsprekend dat hij ook tijdens deze tour Bi-j Siem op zijn agenda wilde.

James Harries is een geboren muzikaal talent met een hoog improvisatiegehalte. Geen twee shows zijn hetzelfde en altijd puur, charismatisch, intens, relaxed, zeer onderhoudend en waar nodig met een momentje humor. James wordt vaak vergeleken met Tim en Jeff Buckley. Zijn muziek ademt de sfeer uit van Damien Rice, Van Morrison, maar ook Radiohead en Coldplay worden vaak in één adem genoemd door de deskundigen. Zij die aanwezig waren tijdens zijn optreden in De Theuniskapel in Weert in 2012 en Bi-j Siem in 2014 zullen het bovenstaande zeker bevestigen en ongetwijfeld ook deze keer aanschuiven.

Voor dit bijzondere optreden zal Bi-j Siem donderdag 24 november veranderen in een klein theatertje waar in alle rust, met volle aandacht kan worden genoten van al het bijzonders dat deze artiest te bieden heeft. Als opwarmer zullen een aantal gerenommeerde Nederweerter muzikanten (Double Axe, the Hot Buskers) vanaf 21.30 uur een kort voorprogramma verzorgen. Zij waren in 2014 ook al van de partij, lvan en aanverwanten. Om 22.00 uur is het podium voor James Harries. De entree is gratis.

Wat de (internationale) pers zegt:
“Like Ryan Adams on steroids” (Time Out London)

“A natural born minstrel” (Uncut Magazine)

“Raw, primal, exquisite” (Observer Music Monthly)

”One of the best singer-songwriters in Europe” (Uni Culture Magazine)

”It’s time we woke up to the extra-ordinary vocal talent of James Harries” (The Sun)

Om de avond compleet te maken serveert Bi-j Siem op donderdag 24 november een speciaal twee gangen verrassingsmenu voor € 22,50. Reserveren gewenst! Saame tafelen, saame genieten…
Tot Siems!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie