Skip to content

10e editie Van Horne Unplugged

Redactie
22 november 2016 | 9:00

Advertentie

vanhorneunplugged_1De jubileumeditie van ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 december 2016 in de aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap in Weert. Aanvang: 19.30 uur.

Philips van Horne Unplugged is een akoestisch festival, dat een eigen plaats heeft verworven naast het jaarlijkse Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil. Het is het derde podium binnen de school waar leerlingen hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen. Wat in 2007 voorzichtig begon als een kleinschalige avond met akoestische muziek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de muzikale hoogtepunten op de activiteitenkalender. Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van ballads tot rock en pop.

Kaartjes voor ‘Unplugged’ kosten 6 euro en kunnen gereserveerd worden via een mail (mét naam en aantal kaartjes…) aan pvh.unplugged.org@gmail.com.

Op vrijdag 2 december kosten de kaartjes € 7,50 bij de ingang van de school. Van Horne Unplugged is niet alleen toegankelijk voor (oud) leerlingen, personeel en ouders maar ook belangstellenden uit de regio Weert zijn van harte welkom.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie