Skip to content

Bruna Gommans en Rabobank helpen EHBO Nederweert

Glendi
6 december 2016 | 13:00

Advertentie

bruna-rabobank-ehbo-nederweertEHBO-ers moeten altijd op de hoogte zijn van de nieuwe richtlijnen voor de behandeling van slachtoffers. Omdat de richtlijnen regelmatig wijzigen en uitgebreid worden, is het noodzakelijk dat de EHBO-ers geregeld nieuwe boekjes krijgen. In september is er weer een nieuwe uitgave gekomen en die bevatte zoveel wijzigingen dat het noodzakelijk was om de oude boekjes te vervangen. Alle leden krijgen een boekje gratis aangeboden van de vereniging, maar financiële ondersteuning door sponsoren en donoren is altijd welkom.

Bruna Gommans is de vereniging ter wille geweest door 10 boekjes te sponsoren. Daarnaast bracht de Samen Sterk-actie van de Rabobank ook een aardig bedrag op. Door deze gulle bijdragen kunnen de gediplomeerde EHBO-ers weer beschikken over een nieuw boekje en zijn ze binnenkort weer helemaal op de hoogte van de nieuwste behandelingen.

In de nieuwe uitgave wordt nu ook aandacht besteed aan eerste hulp aan kinderen, bij zwangerschap, senioren en stembandlozen. Daarnaast zijn er speciale hoofdstukken voor wandelletsels en de steeds meer toenemende alcohol- en drugsproblematiek. Het 230 pagina tellende boek is niet meer te vergelijken met vorige uitgaven. Van de EHBO-ers wordt veel kennis en vaardigheid verwacht. De kaderinstructeurs en Lotusslachtoffers van EHBO-Nederweert zorgen ervoor dat de leden competent zijn.

Namens de EHBO-ers maar ook namens alle mensen die in de toekomst hulp nodig hebben, tijdens een evenement, onderweg of in een thuissituatie, dankt EHBO Nederweert de sponsoren hartelijk voor hun gulle gift.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie