Skip to content

Staad BV uit Veghel lovend over Kneepkens ICT Services

Redactie
14 december 2016 | 19:00

Advertentie

Een ICT omgeving die ervoor zorgt dat medewerkers hun werk kunnen doen. Vandaag de dag een belangrijke basisvoorwaarde voor veel bedrijven, groot en klein. Als organisatie kun je gewoon niet meer zonder. De afhankelijkheid van een goed functionerende ICT is dusdanig groot dat als er een storing is, complete processen stil kunnen komen te liggen. Martijn van Vroonhoven, aftersales manager van Staad BV in Veghel, is zich daarvan ook bewust.

Hij is een van de aanspreekpunten voor de ICT binnen Staad BV, officiële importeur en dealer van Doosan grondverzetmachines voor Zuid-Nederland. Met de oprichting van Staad BV in 2013 benaderden zij Ruud Kneepkens, eigenaar van Kneepkens ICT Services BV in Nederweert, voor de totale inrichting van hun ICT omgeving. En nog steeds is hij daarvoor de aangewezen persoon. Staad BV heeft namelijk geen ICT-medewerker in dienst.

Betrouwbaar en betrokken
Martijn: ‘Jan Willem Staadegaard, directeur van Staad BV, had eerder diensten afgenomen van Ruud en was daarover bijzonder tevreden. Kneepkens ICT Services is een bedrijf dat vertrouwen en betrokkenheid hoog in het vaandel draagt. En dat zijn nou precies de twee redenen waarom Staad BV met hen in zee is gegaan. Inmiddels is het zover dat we maar hoeven te bellen als een printer niet werkt of de wifi eruit ligt en het wordt meteen opgelost. Vaak kunnen ze vanuit hun eigen vestiging aan de slag met al die enen en nullen. Ze vertalen het voor ons naar ‘Jip-en-Janneke-taal’ en lossen het op.’

Geen commerciële tijger
In 2017 staat er een grote investering op de agenda. Staad BV is, met de overname van een bedrijf in Bergen op Zoom in het voorjaar van 2016, uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 50 medewerkers. Ook de ICT heeft in die vier jaar een vlucht genomen. Martijn: ‘Onze servers in Veghel zijn hard aan vervanging toe, net als de ICT op onze nieuwe locatie in Bergen op Zoom. En die moeten met elkaar gaan communiceren. Kneepkens ICT Services heeft ons daarin geadviseerd met een kritische blik naar de continuïteit en toekomstbestendigheid van het geheel.’ Gekscherend voegt hij er aan toe: ‘En hoe typerend ook voor Ruud, hij is in zijn advies eerder voorzichtig en bescheiden in plaats van een commerciële tijger.’

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie