Skip to content

Kessels Wegenbouw en Bestratingen verhuisd naar Weert

19 december 2016 | 17:42

Een jaar na de overname door Brouwers Infra-ontwikkeling en Management (BIM) is Kessels Wegenbouw en Bestratingen van Ospel naar Weert verhuisd. Kessels is nu gevestigd in het voormalige pand van Meulen Bouw aan de Doctor Schaepmanstraat in Weert.

Vorig jaar maakten we bekend dat we Kessels Wegenbouw en Bestratingen overnamen. Een bewuste keuze die ons bedrijf een bredere basis gaf’, vertelt Thijs Mansvelt, directeur  van BIM en Kessels Wegenbouw en Bestratingen BV. ‘Inmiddels hebben onze opdrachtgevers ervaren dat Adviesbureau Brouwers, BIM én Kessels Wegenbouw en Bestratingen elkaar uitstekend aanvullen en versterken. Van het advies over de meest optimale inrichting van de leefomgeving tot het maken van het ontwerp, het doen van onderzoek en het engineeren, tot de aanleg en realisatie van infrastructuur, onze opdrachtgevers worden nu door één betrouwbare partner integraal ontzorgd. Dat hier veel behoefte aan is, zien we in onze orderportefeuille terug. De voorspoedige ontwikkeling van ons bedrijf vroeg letterlijk om nieuwe ruimte om te ondernemen. Die vonden we in het voormalige pand van Meulen Bouw in Weert. Hier concentreren we vanaf heden de activiteiten van Kessels Wegenbouw en Bestratingen. De nieuwe locatie zal tevens dienst doen als nevenvestiging van Adviesbureau Brouwers en BIM.’

Het nieuwe bezoekadres van Kessels Wegenbouw en Bestratingen is Doctor Schaepmanstraat 45 in Weert. De werf is bereikbaar via de Roermondseweg. Het telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0495 – 631 907, net als het postadres: Postbus 245, 6040 AE Roermond.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie