Skip to content

Kerstverhalen met bewegende beelden in St. Lambertuskerk Nederweert

Redactie
23 december 2016 | 10:00

Advertentie

Vele vrijwilligers zijn bezig geweest met de versiering van de kerk en de bouw van de Kerststal met beweegbare beelden. Aan de hand van enkele video fragmenten zie je een impressie van het Kerstverhaal. Om het volledige Kerstverhaal uitgebeeld te zien moet je een kijkje komen nemen in de kerk. Het is beslist de moeite waard de diensten bij te wonen en het Kerstverhaal uitgebeeld te zien en de beelden in beweging te zetten alsook een kaarsje op te steken.

Het is nu wachten op het open gaan tijdens de gezinsmis met kerstspel, die om zeven uur op Kerstavond begint. Op Kerstavond is er ook om elfuur een nachtmis. Op Kerstdag en op tweede Kerstdag is er om halftien een Hoogmis.

De kerststal is te bezichtigen van 25 december tot en met 31 december in de middagen open van twee uur tot half vijf. U bent dan in de gelegenheid de beelden in beweging te zetten en een kaarsje op te steken.

Voor overige diensten in onze kerk verwijzen wij u naar onze website www.kerknederweert.nl waar je alle aanvangstijden van de Missen tijdens de kerstweek en nieuwjaarsdag nog eens kunt nalezen.

Dubbele receptie op Nieuwjaarsdag

Na de hoogmis van 9.30 uur op Nieuwjaarsdag is in het Parochiecentrum gelegenheid elkaar Nieuwjaar te wensen. Tegelijk kan de pastoor Schuffelers gefeliciteerd worden met zijn verjaardag op deze Nieuwjaarsdag.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie