Skip to content

Officiële verkeersregelaarshesjes nodig?

Redactie
24 december 2016 | 14:11

Advertentie

Je bent zover en wil een event of activiteit organiseren en loopt aan tegen het feit dat je verkeersregelaars nodig hebt. Waar haal je de dure officiële kleding en de vrijwilligers vandaan? Dan is er nu een oplossing. Colada Schoenen & SPORT2000 in Weert heeft een set van 30 officiële hesjes aangeschaft nadat recent het verzoek kwam van VKR United Weert E.O.  Ze hadden met spoed deze hesjes nodig nadat er problemen ontstonden bij het organiseren van de intocht van Sinterklaas.

VKR United Weert E.O is een vereniging van vrijwillige en beroeps verkeersregelaars.  Ze hebben de koppen bij elkaar gestoken na het zien van diverse problemen over onder andere wet en regelgeving. Ze willen andere evenementen en activiteiten ontlasten van deze zorg. Zij helpen je graag bij het in goede banen leiden van de verkeersstromen. Neem gerust contact op via info@vkrweert.nl of bezoek de website op www.vkrweert.nl. Ze werken op basis van vrijwilligers.

De officiële verkeersregelaarshesjes zijn bij Colada voor een vereniging of stichting te reserveren of eventueel aan te schaffen voor een activiteit of evenement.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie