Skip to content

Music-on-ice bij IJsbaan Franciscus Huis Weert

Glendi
28 december 2016 | 17:05

Advertentie

Onder het motto: “Cooler maak je het niet mee deze winter” zijn sinds 2 weken de deuren geopend van IJsbaan Franciscus Huis in Weert (Biest 43a). Iedereen beleeft weer veel ijspret op de overdekte ijsbaan. Om het verblijf nog meer te veraangenamen, organiseert de ijsbaan met ‘Music-on-ice’ voor de schaatsers, maar ook voor de niet-schaatsers, diverse live optredens van onder meer DJ TimeBeatz, duo formatie 2Men’s Joke en allround coverband Ongehoord. Het is een gevarieerd programma met voor iedereen wat wils! Geniet tijdens het schaatsen van live muziek of neem – onder het genot van een lekker drankje – plaats in de gezellige ‘Apres-skate-lounge’.



Discoschaatsen | TimeBeatz X-MAS SHOW
Lekker swingen op de ijsbaan tijdens de TimeBeatz X-MAS SHOW. Een live optreden van DJ TimeBeatz garandeert een vlotte mix van kerstmuziek, dance, hits, R&B en Moombathon. Kom ook discoschaatsen op vrijdag 30 december, maandag 2 januari en/of donderdag 5 januari van 19.00 tot 21.00 uur. Reserveer nu online een plekje voor blok 8 (18.15 – 19.30 uur) en/of blok 9 (19.30 – 20.45 uur). Naast de ijsbaan van de muziek genieten mag natuurlijk ook!

Back-2-the-sixties-on-ice | 2Men’s JoKe
Op zaterdag 7 januari vanaf 18.00 uur verzorgt 2Men’s JoKe een uniek live optreden in de gezellige ‘Apres-skate-lounge’. Dit duo speelt en zingt nummers van singer/songwriters uit de sixties. Veel country, ballads, rock & roll, blues, folk met songs van Simon & Garfunkel, Everly Brothers, The Byrds, Bob Dylan, Neil Young, Elvis, Eagles, Steve Miller, James Taylor, Neil Diamond, Bruce Springsteen, Rod Stewart etc. Laat de kids lekker schaatsen en neem zelf plaats in de bar. Muzikaal plezier voor iedereen!

Afsluitende act | Ongehoord
Zondag 8 januari is de laatste dag van IJsbaan Franciscus Huis en dat wordt vanaf 17.30 uur muzikaal afgesloten met de allround coverband Ongehoord. Samen met zangeres Thara spelen de muzikanten van gitaarrock tot singer/songwriter. Luister naar songs van K’s Choice, Alanis Morissette, The Cranberries, Oasis, Beth Hart enz. Melodieus met af-en-toe een ‘rauw’ randje.

Meer informatie? Kijk op de website www.franciscushuisweert.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie