Skip to content

Prins Richard I, nieuwe Prins van KV De Piepkukes

7 januari 2017 | 0:27

Tijdens een drukbezochte Pronkzitting in Nederweert-Eind is op vrijdag 6 januari, met een wervelende magische act, de 49ste Prins van de Piepkukes bekend gemaakt.

De nieuwe Prins van KV De Piepkukes is de 29 jarige Richard Palmen. Geboren en getogen in d’Indj en woonachtig aan het Eind te Nederweert-Eind. Richard is getrouwd met Claudia Palmen-Swinkels en samen trouwe bezitters van hond Mex.

Prins Richard I

In het dagelijks leven bestuurt Richard een kraan annex graafmachine bij zijn eigen grondverzet bedrijf. Richard is voorzitter en medeoprichter van, de Hofkapel van de Piepkukes, Blaoskracht 11. Prinses Claudia is werkzaam bij kinderopvang “Peelland” in Helmond. Haar hobby’s zijn winkelen en gezelligheid. Samen zijn zij het vierde prinsenpaar van V.V. de Prulle-Joekels welke zeer betrokken zijn bij het vastelaovundj gebeuren binnen de Eindse gemeenschap.

Het nieuwe Prinsenpaar wordt bijgestaan door 3 adjudanten. Prins Richard I zal deze vastelaovundj regeren in het Piepkuke-rieek onder het volgende devies:

“Piepkukes, kraan aane kantj, fieëst in ut landj!”

Prins Richard I heeft de huisorde ingesteld van “ut Kraenke”.

Op zondag 22 januari is er in Zaal van Nieuwenhoven, aan het Pastoor Maesplein te Nederweert-Eind een Prinsenreceptie. Aanvang 13.33 uur. Verenigingen zijn welkom vanaf 15.33 uur

Gae moogtj allemaol koome!!!

Fotostudio HD

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00
Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00

Advertentie