Skip to content

Geen Eynder Winter Festijn in 2017

Redactie
17 januari 2017 | 8:34

Advertentie

Na een fantastische achtste editie van het Eynder Winter Festijn in 2016 heeft de organisatie met pijn in het hart besloten dat in 2017 geen Eynder Winter Festijn plaatsvindt. De afgelopen jaren zetten een aantal vrijwilligers uit de commissie Eynder Winter Festijn een stapje terug. Het blijkt erg lastig om voldoende nieuwe mensen te vinden die (mede) de kar trekken voor de organisatie en coördinatie van het Eynder Winter Festijn. Daarnaast is de totale organisatie enorm veel werk dat ook veel van de vrijwilligers van Eynderhoof vraagt.

Met een enorm gevoel van trots blijven de herinneringen aan dit unieke bijzondere en sfeervolle kerstevenement dat gedurende acht jaar op 26 en 27 december heeft plaatsgevonden. Op zijn hoogtepunt bezochten maar liefst 8.500 mensen gedurende deze dagen het openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind.

Heel veel dank aan alle betrokkenen van vrijwilliger van Eynderhoof en/of het Eynder Winter Festijn, figurant, muzikant, koorlid tot artiest! De meesten van deze mensen hebben zich al deze jaren belangeloos ingezet om ook in de winterperiode in een geweldige sfeer een visitekaartje van Eynderhoof af te geven. Uiteraard ook veel dank aan de vaak trouwe bezoekers!

Of dit een pauze of het definitieve einde van het Eynder Winter Festijn betekent, zal in de toekomst blijken wanneer er zich wel of geen nieuwe kartrekkers aanmelden. “We eindigen nu op een hoogtepunt en gaan in 2017 gewoon kerst vieren met ons gezin en verdere familie”, aldus één van de leden van de commissie Eynder Winter Festijn.

www.eynderwinterfestijn.nl

Advertentie

4 Reacties

  1. Kom mensen winterfesteyn hoort er gewoon bij mensen pak jullie op om dit
    fantastische feest behouden blijft. Meld je massaal aan om dit in lengte van jaren te blijven doen.

    • Wodan…….kom op jij bent de eerste …eens kijken wat jij over 2 jaar zegt .

      Na 2 keer in de week naar Dintj te rijden en te werken en te vergaderen.

      En dat alles voor ….. !!!

      • Er ligt vast een draaiboek klaar voor dit evenement. Misschien iets voor iemand met een uitkering (staat goed op je cv) of student (studiepunten en cv!) Of gewoon een paar enthousiastelingen die een nieuw project graag willen oppakken. Enne Jacqueline…. niet zo depri denken. Alles kosten moeite en tijd, maar dan heb je ook wat!

  2. Als ze alleen de herberg open doen.
    Komt er toch ( veel ) geld binnen en hoeven er maar een paar vrijwilligers te tappen.
    Paar meisjes op de tafel, natuurlijk muziek van f.a.r.t. en we hebben toch een gezellige 3e kerstdag.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie