Skip to content

Cursus werken met de elektronische overheid

20 januari 2017 | 9:30

Instanties zijn actiever dan ooit op het internet. Ook de overheid. Je kunt voortaan heel veel zaken digitaal afhandelen, zoals huurtoeslag, werk zoeken, paspoort verlengen of een verhuizing doorgeven. Straks krijg je dus geen belastingenveloppen meer, maar digitale brieven.

In de cursus Digisterker bij Bibliocenter krijg je uitleg hoe je informatie op overheidssites zoekt en hoe je een DigiD aanmaakt. De cursus is voor inwoners van de gemeente Nederweert die al een beetje met internet kunnen omgaan. Een cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en er zijn meerdere startdata. Kosten: cursus gratis, werkboek € 15.
De cursus bij Bibliocenter Nederweert (Kapelaniestraat 8) start op dinsdag 31 januari en 7 maart, telkens van 13.30 tot 15.30 uur. Mocht je niet op de dinsdag kunnen, kijk dan hier voor overige data en locaties. De cursus wordt gegeven door gecertificeerde vrijwilligers van Seniorweb. Zij staan garant voor persoonlijke aandacht.  Aanmelden kan in de bibliotheek of via de website via www.bibliocenter.nl

De overheid maakt zich er klaar voor dat burgers en bedrijven uiterlijk 2017 hun zaken met de overheid digitaal afhandelen. Met deze cursus Digisterker helpt de bibliotheek mensen om zelfstandig gebruik te maken van de digitale dienstverlening van de overheid.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_18-In-conflict-met-jezelf-Lisette-Poell
Door Lisette Poell
18 oktober 2024 | 17:00
2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16

Advertentie