Skip to content

Team GeertjePeertje organiseert 24 uurs Spinningmarathon

Redactie
23 januari 2017 | 15:00

Advertentie

In 2011 kreeg Geer Petit – geboren en getogen op Boshoven-Weert en woonachtig in Maarheeze – de diagnose ALS te horen. Een vreselijke, ongeneselijke ziekte waarbij het lichaam in een snel tempo achteruit gaat. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, besloot Geer zich in te zetten voor de bestrijding van de vreselijke sluipmoordenaar die ALS is, zodat er voor toekomstige patiënten wél hoop op overleving en misschien wel genezing mogelijk is.

Tour du ALS
Samen met zijn echtgenote Hilleke, de drie kinderen (Dave, Nena en Janneke), volledige familie, vrienden en collegae werd besloten om in 2016 mee te doen aan de Tour du ALS. Op 3 juni werd op een speciale tandem de Mont Ventoux bedwongen, waarmee een van Geers grote wensen vervuld werd. Het was een evenement om nooit meer te vergeten. Niet alleen sportief, maar ook emotioneel én het feit dat het hele team een formidabel bedrag bij elkaar wist te halen om kostbaar onderzoek naar en tegen ALS te financieren. Zie voor een prachtig verslag over de tocht van Team GeertjePeertje: www.tourduals.nl, onder “deelnemende patiënten aan het woord”.

De editie van 2016 smaakt naar een vervolg: namelijk de editie van 2017! Op 8 juni wil Team GeertjePeertje de Mont Ventoux opnieuw beklimmen met Geer voorin de tandem om zo samen een prestatie neer te zetten in de strijd tegen ALS. Om de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen, organiseert het team een 24-uurs spinningmarathon.

24-uurs Spinningmarathon “Trap samen met GeertjePeertje ALS de wereld uit”
De spinningmarathon zal plaatvinden op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2017. Als locatie is gekozen voor Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60 te Weert. Op zaterdag zal aansluitend vanaf 20:30 uur een feestavond worden gehouden voor alle deelnemers aan de marathon, hun supporters en iedereen die onze actie wil ondersteunen.  Tevens zal er een veiling en een loterij worden gehouden.

Inschrijving
De inschrijving voor de Spinningmarathon is inmiddels gestart. Wie zich aan wil melden, kan contact opnemen via geertjepeertje2017@gmail.com, waarna men de benodigde formulieren zal ontvangen. Meer informatie over de inschrijving en het evenement wordt ook verstrekt via de diverse media en op Facebook Geertjepeertje. Er zijn vele mogelijkheden om mee te fietsen, ook als je geen team hebt of mindere uren wilt fietsen. Vraag naar de mogelijkheden!

Sponsoring
Wie het team wil sponsoren, kan contact met ons opnemen. Voor ondernemers is het mogelijk om tijdens het evenement reclame te maken. Interesse in zakelijke sponsoring? Laat het ons weten via geertjepeertje2017@gmail.com en we nemen contact met u op.

Particulieren en ondernemers zijn uiteraard welkom tijdens het evenement alwaar ook de mogelijkheid is om te doneren. Tevens verwijzen we naar de pagina van het team op de website www.tourduals.nl, zoeken onder “deelnemers” op “geertjepeertje”.

Uitnodiging
We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan de spinningmarathon, als fietser en/of als supporter. Laten we samen op een sportieve en positieve wijze ALS de wereld uit trappen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie