Skip to content

Ronald Saes is blij met deze volgende stap…

Redactie
24 februari 2017 | 11:00

Advertentie

Bedrijvenpark Pannenweg is op dit moment volop in beweging. Er zijn de nodige bouwactiviteiten te zien bij de bedrijven, VDL Kunststoffen, Herpertz en Ketelaers Constructie. Op korte termijn start ook het bedrijf ARRK SPG met de bouw van een bedrijfspand.

Ook het universele autobedrijf ANW auto’s verhuist van Pannenweg I naar het bedrijvenpark. ANW vestigt zich op een kavel van ruim 1660 m² aan de Magnesiumstraat. Inmiddels is de vergunning verleend en kan er snel worden gestart met de bouw. Eigenaar Ronald Saes is blij met deze volgende stap van zijn onderneming. “Met dit nieuwe pand kunnen we de komende jaren op een heel mooi bedrijvenpark met mijn onderhoudsbedrijf verder doorgroeien”, aldus Ronald.

Ook wethouder Coumans is tevreden met de activiteiten op Pannenweg en de verplaatsing van ANW. Het is heel mooi dat Nederweerter bedrijven binnen de eigen gemeente kunnen doorgroeien. Een uitstekend voorbeeld hoe het op bedrijvenpark Pannenweg moet gaan.”

Verkoop
De afgelopen maanden stonden in het teken van de verkoop van diverse bouwpercelen op bedrijvenpark Pannenweg. Eind 2016 werden er vier kavels verkocht. Het grootste nieuws is dat een grote leverancier in zuivelproducten, Geris Dairy Solutions uit Deurne, zich op een zichtlocatie langs de A2 vestigt. Hiermee krijgt de zone langs de snelweg A2 opnieuw een markant gebouw. Het al gevestigde bedrijf Promic heeft een uitbreiding voor de toekomst veiliggesteld. Het bedrijf groeit en voorziet een uitbreiding qua gebouw in de komende jaren.

GP Equipment uit Venlo is de volgende nieuwe eigenaar van een kavel op Pannenweg. Het bedrijf verhuist van Venlo naar Nederweert naar een kavel van 3600 m² aan de Titaniumstraat. GP equipment is een gespecialiseerd groothandelsbedrijf in uitrustingstukken voor grondverzetmachines. Het bedrijf ontwikkelt nu verder door in Nederweert.

De schop in de grond
Inmiddels zijn meerdere bedrijven druk bezig met de realisatie van hun bedrijfsgebouwen. VDL Kunststoffen (langs de autosnelweg A2) is begonnen met het grondwerk. Op de kavel van ruim 3 ha verrijst nog dit jaar een grote bedrijfshal. Kraanbedrijf Herpertz heeft de bedrijfsgebouwen bijna klaar. Het straatwerk start op korte termijn. Ook Ketelaers constructie (aan de kanaalzijde) is ver gevorderd met het bedrijfsgebouw. Geris, ANW en GP equipment starten later dit jaar met de bouw van hun bedrijfspand. Op korte termijn zal ook SPG Arrk beginnen met de bouw op een kavel van ruim 6.000 m².

Interesse blijft
Volgens verkoopmanager Eric Sprangers zit er nog meer in het vat. “Er zijn concrete gesprekken gaande met drie nieuwe bedrijven die zich willen vestigen op de Pannenweg. Of deze gesprekken leiden tot de verkoop van kavels, dat is nog even wachten. Dat er voldoende economische activiteiten plaatsvinden in Nederweert is echter een feit”, aldus Sprangers.

Meer weten over Pannenweg, kijk op de website www.pannenweg.nl.

ANW Auto’s

Bij ANW Auto’s kun je terecht voor jonge gebruikte en nieuwe auto’s van vrijwel alle merken. De auto’s (boven € 4.500,-) worden standaard afgeleverd met een onderhoudsbeurt, APK keuring en 6 maanden BOVAG garantie.

Tevens kun je terecht voor onderhoud, APK, reparatie, ruitreparatie, schadeherstel, aircoservice opslag van banden en velgen en het inbouwen van alarmsystemen. In de werkplaats werken ze aan alle merken en modellen auto’s. Indien gewenst doen ze vooraf prijsopgave en vervangend vervoer is mogelijk.

Ook je nieuwe auto is hier in goede handen. Deze onderhouden ze volgens de richtlijnen van de fabrikant waardoor de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie