Skip to content

Modern en veilig bankieren in Nederweert

6 april 2017 | 10:00

Steeds meer mensen maken gebruik maken van telefoon, internet, e-mail en sociale media. Moderne technieken om eenvoudig, snel en gemakkelijk overal en altijd je dagelijkse bankzaken te kunnen regelen. Het is in deze tijd niet voor iedereen vanzelfsprekend om de moderne technieken te gebruiken. Daarnaast kan er onzekerheid bestaan over het doen van de bankzaken via deze moderne technieken.

Op dinsdagmiddag 18 april aanstaande organiseert de Rabobank Weerterland en Cranendonck een informatieve bijeenkomst met uitleg over (internet)bankieren en de (on)veiligheid van het internet.  Ook zal er ingegaan worden op de verhuizing naar de Brugstraat en de veranderende dienstverlening van de Rabobank, met aandacht voor diverse alternatieve mogelijkheden om je bankzaken te regelen. En natuurlijk is er ruimte voor vragen over bankieren.

Kom ook!
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 april om 14.00 uur op het kantoor aan het Raadhuisplein in Nederweert. Zowel klanten als overige geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Deelname is kosteloos. Meld je komst wel even aan via www.rabobank.nl/weert of stuur een e-mail naar communicatie.weert@rabobank.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie