Skip to content

Bosseve Leaftj

Redactie
13 april 2017 | 20:00

Advertentie

Dit jaar organiseert FC Oda weer haar jaarlijkse Dorpsfeest ‘Bosseve Laeftj’ op zondag 25 juni 2017. Het Dorpsfeest bestaat dit jaar weer uit een vrijmarkt en braderie met de ambiance rondom de lokale horeca met diverse optredens van artiesten en bandjes. Aan culiance zal het ook niet ontbreken.

Nieuw dit jaar is de boekenbeurs van VV de Brökwagters die voor iedereen gratis toegankelijk is. Ook zullen er weer presentaties en leuke activiteiten voor de jeugd zijn, verzorgd door lokale clubs en verenigingen en het rad van fortuin is terug van weggeweest. Alles bij elkaar een mooi programma dat garant zal staan voor een gezellig Dorpsfeest waar iedereen, jong en oud, van kan gaan genieten.

Een mooie gelegenheid om een centje bij te verdienen door op de Vrijmarkt te gaan staan. Of je professioneel te presenteren met je bedrijf voor een leuke omzet en/of meer klandizie op de Braderie. Je wilt je club of vereniging onder de aandacht brengen of presenteren met haar activiteiten. Of heb je een ander leuk idee. Boshoven is 25 juni even jouw podium of marktplaats!

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Dorpsfeest Bosseve Laeftj. Wil je deelnemen aan de vrijmarkt of braderie dan kun je je inschrijven via het digitaal inschrijfformulier op de site van FC Oda. Hier vind je ook alle informatie met betrekking tot deelname. Verenigingen en clubs die willen mee willen doen, kunnen zich melden via braderie@fcoda.nl. Er wordt dan spoedig contact opgenomen. Heb je vragen omtrent de vrijmarkt, braderie of alle andere vragen mailen deze naar: vrijmarkt@fcoda.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie