Skip to content

Banken op Aerthijsplein krijgen opknapbeurt

Redactie
20 april 2017 | 14:00

Advertentie

De Dorpsraad ontving het bericht dat de banken op het Aerthijsplein aan een opknapbeurt toe waren. Senioren die tijdens hun wandeling gebruik maken van de banken gaven aan dat ze verroest waren. Bovendien gaven ze aan dat de zithoogte te laag was. Dit nodigde niet uit om hierop plaats te nemen.

De gemeente Nederweert vindt het belangrijk dat inwoners meedenken om samen dingen op te pakken en te realiseren. Anno 2017 is het niet vanzelfsprekend dat de gemeente dit allemaal kan uitvoeren. Tijdens overleg met de gemeente hebben we afgesproken om samen te zorgen dat de banken opgeknapt worden. De gemeente geeft aan dat zij willen faciliteren (betalen van de materialen). Samen is gezocht naar vrijwilligers die bereid waren om de banken op te knappen. Dit was geen enkel probleem. Twee vrijwilligers, met ervaring in het opknappen van banken, waren bereid om hun medewerking hieraan te verlenen .  Om aan de wens van de senioren tegemoet te komen hebben ze rekening gehouden met de zithoogte.

Op zaterdag 22 april 2017 om 11.00 uur  zullen de banken worden geplaatst. Hier willen we als Dorpsraad extra aandacht aan geven.  De vrijwilligers, Dorpsraad Ospel en de gemeente Nederweert (wethouder Henk Geraats)  hebben samen gezorgd dat de senioren van Ospel weer kunnen genieten van de banken. De Dorpsraad is van mening dat de bankjes weer uitnodigen om op te gaan zitten en echte “Ospelse ontmoetingsbankjes” worden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie