Skip to content

‘Saame’ genieten Bi-j Siem

Redactie
22 april 2017 | 16:14

Advertentie

Na een druk Paasweekend staan er de komende weken weer volop dingen te gebeuren bij Restaurant Bi-j Siem.

Nieuwe lentekaart
Vanaf zaterdag 22 april wordt de nieuwe lentekaart actief. Uiteraard ontbreekt het witte goud niet. Op zaterdag en zondag 22 en 23 april serveren ze Ruuds gerechtenparade. Zes gangen met gerechten van de nieuwe kaart voor € 39,50 per couvert. Uiteraard kun je ook al à la carte bestellen.

AH-menu
Inmiddels is de landelijke AH-actie van start gegaan. Restaurant Bi-j Siem is voor het derde jaar op rij deelnemer. Voor een volle AH-kaart (10 zegels) wordt het 3 gangen AH-menu geserveerd. Elk tweede menu is gratis. Als uitbreiding van het menu kun je tegen een meerprijs ook kiezen uit de geselecteerde à la carte gerechten. Nieuw dit jaar is dat ook op zaterdag en zondag voor een beperkt aantal gasten plaatsen beschikbaar zijn.

Koningsmenu
Donderdag 27 april, op Koningsdag, wordt het Koningsmenu geserveerd. ‘Saame’ tafelen en ‘saame’ genieten van een exclusief vier gangenmenu van € 45 voor € 39,50. Op verzoek worden bijpassende wijnen geserveerd. Overdag kun je terecht voor een heerlijk lunch in de gezellige serre.

Portugese avond
Donderdag 4 mei kun je er genieten van een unieke Potugese avond. Speciaal voor deze avond wordt Rodrigo Lencastre, exportmanager van het Porthuis Ramos Pintos uit Porto en dus portspecialist van de buiten categorie, ingevlogen. Wij Nederlanders kennen de port eigenlijk alleen als aperitief en/of als passend drankje bij een heerlijk stukje kaas. Rodrigo zal de gasten laten ervaren dat port prachtig combineert met de verfijnde gerechten uit de keuken van Bi-j Siem. Ruud en zijn brigade bereiden een amuse proeverij met 8 uiteenlopende gerechten. Bij elk gerecht wordt een passende portwijn geserveerd. Rodrigo zal daarbij op zijn enthousiaste wijze je wegwijs maken in de mooie wereld van de portwijnen. Voor deze unieke avond kunnen maximaal 50 gasten worden ontvangen. Dit all-in arrangement wordt aangeboden voor € 65 per persoon. Inbegrepen zijn de 8 gangen amuseproeverij, het welkomst drankje, bijpassende portwijnen en een koffie/thee met chocolaterie als afsluiting.

Moederdag champagne ontbijt
Zondag 14 mei is het weer Moederdag. Vorig jaar hadden ze een primeur met het Moederdag champagne ontbijt. Vanwege het succes staat het ontbijt dit jaar ook weer op de agenda. Start deze speciale zondag goed door moeder tussen 9.00 en 11.00 uur te verrassen met een heerlijk uitgebreid champagne ontbijt. Voor de volwassenen is de arrangementprijs € 16,50, kinderen tussen 4 en 12 jaar betalen € 8,25 en tot 4 jaar zijn de kinderen gratis.

Moederdagbrunch
Naast het champagne ontbijt wordt ’s middags de Moederdagbrunch geserveerd. Deze begint met een heerlijk voorgerecht met aansluitend een kopje soep. Daarna worden in buffetvorm diverse hoofdgerechten met bij[passende garnituur geserveerd. De middag wordt afgesloten met een uitgebreid dessertbuffet. Volwassenen betalen hiervoor € 27, 50 incl. een glaasje bubbels en kinderen van 4 t/m 12 jaar € 13,75 (kinderen tot 4 jaar gratis).

Wil je voor een van bovenstaande arrangementen reserveren, ga dan naar www.bi-jsiem.nl of bel 0495 – 622 001.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie