Skip to content

Verkiezing Vrouw van het Jaar

Redactie
14 februari 2013 | 7:00

Advertentie

Anneke van Heugten Vrouw van het Jaar 2012Al meer dan 17 jaar organiseert de Venezuelawerkgroep de verkiezing van een bijzondere vrouw om te worden uitgeroepen tot “Vrouw van het Jaar”. Bij de jaarlijkse viering van Internationale Vrouwendag op 8 maart is dit het hoogtepunt van de avond. Ook in 2013 op zal deze verkiezing plaatsvinden. Hiervoor vragen wij jouw hulp.

Wil je hiervoor iemand nomineren, voordragen? Dit is een unieke kans om een vrouw die onmisbaar is, voor je club, vereniging, organisatie of in je naaste omgeving, eens in het zonnetje te zetten. Wij zijn er van overtuigd dat er ook bij jouw sportvereniging, buurtcomité, vereniging, harmonie, school en binnen de mantelzorg, bijzondere vrouwen zijn, die het verdienen om voorgedragen te worden voor de eretitel:

“Vrouw van het Jaar 2013”

Juist die gewone vrouwen, die zo onzichtbaar blijven, willen we graag naar voren halen. Niet om ze een grote prijs te geven of een gouden handdruk maar om ze te verrassen met een blijk van waardering. Maar ook om de gemeenschap te laten doordringen van hun waarde.

Een onpartijdige jury, bestaande uit een vrouw van ieder kerkdorp uit Nederweert, onder leiding van Gerrie van Hoof, zullen uit alle genomineerden een vrouw kiezen. Het moet een vrouw zijn, die iets bijzonders heeft gedaan, voor de Nederweerter Gemeenschap en/of zich belangeloos inzet voor andere mensen, zich vrijwillig inzet voor familie, buurt of gemeenschap, uit de gemeente Nederweert komt. De kandidate hoeft geen lid te zijn van een vrouwenvereniging

Tijdens de viering van Internationale Vrouwendag,op vrijdagavond 8 maart 2013 in Gemeenschaphuis “Haazehoof” te Ospel, zal voor de 17e keer de “Vrouw van het jaar” bekend gemaakt worden. Haar naam kan worden voorgedragen bij de jury voor 17 februari 2013.

Foto: Anneke van Heugten Vrouw van het Jaar 2012

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie