Skip to content

27 bekeuringen tijdens grote controle Mobiel Banditisme

22 mei 2017 | 16:28

Op maandag 15 mei 2017 heeft de politie binnen de gemeentes Weert, Nederweert en Leudal verschillende controles gehouden in het kader van Mobiel Banditisme. Mobiel Banditisme is gericht op criminelen die in groepen door het gehele land trekken. De criminelen maken zich schuldig aan verschillende soorten misdrijven waaronder winkel- en ladingdiefstal, zakkenrollerij, woninginbraken en oplichting. Tijdens deze controles werd er samengewerkt met de Douane, de Vreemdelingenpolitie en de Koninklijke Marechaussee.

Aanhouding
Gedurende de controles werden er onder andere twee personen gecontroleerd, welke gesignaleerd stonden voor een openstaande gevangenisstraf. Beide personen zijn aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

Daarnaast werden er twee personen gecontroleerd die een boete open hadden staan. Beide personen hebben de boete ter plaatse betaald. Verder werd er een auto in beslag genomen in verband met een belastingschuld, heeft er iemand een dagvaarding ontvangen voor het rijden met een ingevorderd rijbewijs en is er hennep en een busje pepperspray aangetroffen en vernietigd.

Op deze dag zijn er in totaal 27 bekeuringen uitgedeeld voor onder andere het niet dragen van een autogordel, niet handsfree bellen, rechts inhalen, valse kentekenplaten, kale banden en rijden zonder verzekering.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mooie oogst. Maar geen een voor het doel waar de aktie voor was opgezet.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie