Skip to content

Ospel kermis met twee nieuwe spectaculaire attracties

27 mei 2017 | 10:06

23 juni t/m 27 juni is het weer zover. Dan staat Ospel weer in het teken van de jaarlijkse kermis. Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. Opnieuw heeft de organisatie weer twee spectaculaire attracties binnengehaald. De Star Wars en de Heart Breaker zullen dit jaar hun vloeren uitklappen voor de kermisbezoekers.

Nieuwe spectaculaire attracties

Star Wars
In de Star Wars nemen bezoekers plaats in een grote kom. Deze gaat vervolgens zeer snel draaien waardoor er een centrifugale kracht optreedt. De bezoekers van de attractie hoeven niet vastgemaakt te worden aan beugels of riemen, en kunnen gedurende de rit proberen vrij te bewegen. Sinds dit jaar presenteert Pierre Swinkels de Star Wars. 

Heart breaker.
De Heartbreaker is een unieke attractie waarvan er wereldwijd maar 2 van zijn gebouwd. Neem plaats in de twee banken en beleef een echte trillride. De familie Bartelds reist met deze attractie over de kermissen in Nederland en Duitsland. 23 juni t/m 27 juni staat de Heart Breaker klaar voor iedereen op het Aerthijsplein in Ospel.

Foto’s Facebook Kermis Nederweert

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie