Skip to content

Het is bijna zover, het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé 2017

3 juni 2017 | 19:47

Over enkele dagen is het alweer tijd voor de derde editie van het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé. Na een ontzettend succesvolle editie bij Café De Prins afgelopen jaar, heeft de organisatie van EPO – Tour d’Oospel ook in 2017 interessante gasten kunnen strikken voor het organiseren van het wielercafé. Een gezellige opwarmer voor EPO – Tour d’Oospel (op 4 en 5 augustus) voor iedere wielerliefhebber uit Ospel en omstreken.

Op woensdag 7 juni presenteert Rien van Horik het wielercafé bij Groepsuitje Limburg. Dit jaar zal Roy Curvers, wielrenner bij Sunweb en dus teamgenoot van Tom Dumoulin, afreizen naar hét dorp waar het in augustus allemaal gebeurt. Roy zal tijdens dit wielercafé dieper ingaan op zijn leven als professioneel wielrenner en vragen beantwoorden van zowel Rien van Horik als presentator maar ook vragen uit het publiek zijn van harte welkom

Naast Roy, is ook Ruud Beurskens aanwezig. Hij is al verschillende jaren mecanicien in de wielerwereld en is op dit moment werkzaam bij Lotto Jumbo. Daarnaast is hij ook eigenaar van Fietsspeciaalzaak Beurskens in Haelen. De derde gast van deze avond is Yara Kastelijn, geboren op 9 augustus 1997 en woont in Neerkant. Kastelijn is een professioneel wielrenster voor de wielerploeg WM3 Pro Cycling. Ze maakte als enige Nederlandse junior de overstap naar het profpeloton. Kastelijn begon op 8-jarige leeftijd met wielrennen bij haar voormalige club RTC Buitenlust in Helmond. ‘s Winters was ze actief op de crossfiets.

Kortom; een geweldige avond voor de echte wielerliefhebber die niet gemist mag worden. Woensdag 7 juni om 20:00 bij Boerenspellen / Loeigezellig aan de Vrijkebomenweg 9 in Ospel.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie