Skip to content

Kinderfysiotherapie in Nederweert

Redactie
21 juni 2017 | 18:00

Advertentie

Al enkele jaren is Valerie van de Geijn werkzaam in Nederweert als Master kinderfysiotherapeut. Ze heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd als PsychoMotorisch Therapeut, beter bekend als Motorisch Remedial Teacher. Sinds de overname van Topfysiotherapie Knapen door FysioActive en Fysio4Kids is de praktijk uitgebreid met een tweede Master kinderfysiotherapeute; Lonneke Moonen. Haar specialisatie is de behandeling van kinderen met een scoliose (zijdelingse verkromming van de rug) volgens de Schroth New Best Practise methode.

Wij zijn gespecialiseerd in het motorisch bewegen van kinderen, dit kan vertraagd of verstoord verlopen. Dit kan het gevolg zijn van een aandoening aan zintuigen, het zenuwstelsel, het houding- en bewegingsapparaat of door een tekort aan motorische ervaring.” aldus Valerie

Vaak gaan klachten bij kinderen vanzelf over. Blijven kinderen klagen over pijn dan is dat meestal geen goed teken. Ook als je vragen hebt, of niet zeker bent over de motorische ontwikkeling, kun je bij terecht bij Fysio4Kids. Dit is ook mogelijk zonder verwijzing. Een eenmalig consult is altijd mogelijk waaruit zal blijken of verdere behandeling noodzakelijk is. Soms zijn adviezen al voldoende om je op weg te helpen.

Na de zomervakantie zal er gestart worden met het geven van peutergym, hier zal via facebook en andere social media meer over bekend worden gemaakt, houdt dit dus goed in de gaten.

FysioActive en Fysio4Kids zijn gevestigd aan de Sint Willibrordusstraat 12. Naast Kinderfysiotherapie kun je er ook terecht voor de specialisaties Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Shockwave en Dry Needling. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via info@fysio4kidslimburg.nl

www.fysio4kidslimburg.nl
www.fysio-active.com

Foto: Elly Fotografie  –  Elly Verkennis

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie