Een te kleine keuken is een veel voorkomend probleem in de horeca. Ook bij Restaurant Diverso zijn Caspar Kessels, John Beijes en Kitty Verspagen na gaan denken hoe hier een structurele oplossing voor te vinden. In hun authentieke pand wordt het souterrain en begane grond gebruikt als restaurant. De eerste etage is voorheen woonruimte geweest en later bedrijfsmatig gebruikt. Deze ondernemers pakken nu de kans om het pand optimaler te benutten. Dat kan alleen met een behoorlijke verbouwing.
Er komt een nieuwe en grotere bedrijfskeuken, een gezellige bar en ook de 1e etage wordt restaurant (met toiletgroep). Diverso is inmiddels een bekende naam in de regio. Caspar, John en Kitty hebben in de afgelopen jaren flinke stappen gezet om Restaurant Diverso als horeca-concept uit te bouwen, met goede response van de gasten.
Verbouwen betekent ook dat er een aantal weken plaats gemaakt moet worden voor de vaklieden die binnen de ruimte moeten krijgen om hun werkzaamheden uit te voeren.
Diverso’s Kooktheater
Van maandag 19 juni tot en met woensdag 21 juni is Restaurant Diverso gesloten. Vanaf donderdag 22 juni 17.00 uur gaan John en zijn keukenteam voor de gasten koken in een tijdelijke buitenkeuken: Diverso’s Kooktheater. Vanaf het terras kunnen gasten zien hoe hun gerechten worden bereid en klaargemaakt. In maart dit jaar werd een nieuwe terrasoverkapping geplaatst op het terras met daarin gasheaters, verlichting en geluid. Gasten zullen het keuken- en bedieningsteam in actie zien in alle transparantie.
Diverso Al Italiana
In Diverso’s Kooktheater wordt Diverso Al Italiana geserveerd. Het 5-gangen menu met kleine gerechtjes, waarbij je op een invulkaartje aankruist welke gerechtje per gang je wil eten. Dat is Diverso Al Italiana! Er is naast Diverso Al Italiana een beperkte menukaart beschikbaar waar a-la-carte gekozen kan worden. Ook de lunchkaart is tijdelijk iets kleiner gemaakt.
In augustus zal alles klaar zijn en is dit Nederweerts restaurant klaar voor de toekomst.
Er zijn nog geen reacties geplaatst