Skip to content

Alweer geld uitgeven aan het zoveelste dieet

Redactie
15 juli 2017 | 15:00

Advertentie

Van de week kwam er een mevrouw bij me voor een persoonlijk gesprek die al veel uitgegeven had aan allerlei soorten (crash) diëten; zij vertelde me dat alleen haar portemonnee geslonken was. Vaak rijst bij mij de vraag, waarom geven mensen liever allemaal kleine beetjes geld uit om ‘meestal zelf’ iets uit te proberen in plaats van het in een keer goed, vanuit de kern, aan te pakken en daarbij ook écht geholpen worden?

Vaak kun je een (crash) dieet op pure wilskracht en discipline een tijdlang volhouden, je bereikt weliswaar je doel maar het volhouden lukt niet omdat deze aanpak je mentaal helemaal uitput.  Je hunkert naar je oude eet- en leefgewoonte en voor je het weet zit je weer op je oude gewicht of iets meer. Diëten leiden tot jojoën. Het geld ervoor is wéér weggegooid.

Een echte verandering van je leefstijl  moet je aangeleerd worden door stap voor stap nieuwe eet- en leefgewoontes in te passen in je dagelijks leven. Want jouw huidige uiterlijk en gezondheid zijn het resultaat van een jarenlange ‘ongezonde’ leefstijl. Het is onmogelijk dit door een dieet in een keer te veranderen.

Mocht je hier meer over willen weten en zou je hier één keer, tijd, geld En energie in willen stoppen, help ik je stap voor stap je dagelijkse routines te veranderen op een manier die jij prettig en aanvaardbaar vindt. Waardoor je een blijvende gezonde leefstijl gaat aanleren, gewicht gaat verliezen en de rest van je leven nooit meer hoeft te diëten.

Want met de juiste begeleiding overtref je jezelf.

Groetjes Besty
www.slank4ever-maarheeze.nl

Advertentie

1 Reactie

  1. Afvallen hoeft geen geld te kosten…aan zogenaamd afval coache. …pillen of dergelijke….koolhydtraat arm en suikerarm is volgens mij een beter plan….en stukken goedkoper dan menig dieet


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie