Skip to content

Beleef de 2e editie van Kunstroute Nederweert

Glendi
30 augustus 2017 | 10:00

Advertentie

Op zondag 3 september vindt de 2e editie van Kunstroute Nederweert plaats. Diverse kunstenaars in verschillende kunstdisciplines uit Nederweert en daarbuiten tonen dan hun werk. Via een prachtige route door Nederweert zijn de diverse kunstwerken op verschillende locaties te bekijken. Deze route is met de fiets of de auto af te leggen. Alle locaties zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Gratis deelname
Na de succesvolle 1e editie is het de organisatie gelukt de Kunstroute dit jaar gratis aan te kunnen bieden. Er is werk te zien van meer dan 15 exposanten, verspreid over 10 locaties.

Ook leuk voor kinderen!!
Nieuw deze editie is dat er voor de deelnemende kinderen een actieve en verrassende activiteit georganiseerd wordt: op vier plekken op de route geven de exposanten of de beheerders van de kunstwerken uitleg over hetgeen er te zien is. Dus: heb jij altijd al eens meer willen weten over al die mooie schilderijen, tekeningen, beelden enzo? Grijp dan nu je kans om aan echte kunstenaars vragen te stellen!

Kunstenaars
De werken van de volgende kunstenaars worden gepresenteerd tijdens de Kunstroute: Maruel Janssen, Bram Janssen, Daan Janssen, Andre Lagarde, Truus Baetsen, Elly Hermans Kriebel, Petra van der Plas, Marianne Rijvers, Jeanne Geubels, Geer Gielen, Udie Adams, Angele Courtens, Erik Philipus, Herman Janssen en Herman Geerdink, aangevuld met de kunstenaars van PopUp Gallerie Nederweert. Zij zorgen samen voor een afwisselend aanbod van fotografie tot digitale kunst en van tekeningen, beelden en schilderijen tot mixed media kunst.

Locaties
De organisatie heeft weer een aantal interessante kunstenaars bereid gevonden deel te nemen en een mooie route uitgezet die dit jaar compacter is en waaraan mooie (nieuwe) locaties toegevoegd zijn. Nieuw zijn bijv. de Theaterboerderij en de Doefkoel (waar je ook terecht kunt voor koffie/thee met wat lekkers) aan de Hoeven in Nederweert-Eind. Een overzicht van alle locaties vind je op de routekaart.

Route en meer informatie
Er is geen specifiek start- en eindpunt: je kunt met je fiets of auto starten waar je wilt. De routekaart van de Kunstroute is vanaf 8 augustus op te halen bij de Bruna, Lambertushof 30 in Nederweert, maar je kunt hem ook downloaden via www.kunstroute-nederweert.nl. Hier vind je ook meer informatie over de Kunstroute. Of volg het laatste nieuws op de Facebookpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie