Skip to content

Maak het samen gezellig met een gratis buurtkerstboom!

Glendi
14 oktober 2017 | 13:00

Advertentie

Wil je samen met je buurt een kerstboomfeest houden? Ook dit jaar kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis buurtkerstboom. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de gratis gemeentelijke partytent en statafels.

Elkaar ontmoeten
Het project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren. Dat kan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal zijn, maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom.

Wat moet je doen?

Bedenk samen met je straat of buurt een activiteit en meld deze vóór 13 november aan bij Harold van der Haar, regisseur leefbaarheid, via h.vanderhaar@nederweert.nl. In de mail omschrijf je niet alleen de activiteit, maar geef je ook aan waar en wanneer het initiatief plaatsvindt. Na aanmelding loot je mee voor één van de 10 buurtkerstbomen. Het is ook mogelijk om de gemeentelijke partytent en statafels te lenen, gratis dus. Vragen? Dan ben je bij Harold aan het goede adres.

Ophalen

Als je buurt in aanmerking komt voor een gratis kerstboom, ontvang je een bon. Met deze bon kun je op zaterdag 9 december tussen 9.00 en 10.00 uur een kerstboom van ongeveer 3,5 tot 4 meter ophalen op het Raadhuisplein. De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij de Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening.

De gemeente Nederweert hoopt dat veel inwoners zich melden voor een gezellige buurtactiviteit.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie