Skip to content

Verreiker huren

Redactie
14 oktober 2017 | 14:00

Advertentie

Ben je opzoek naar een roterende verreiker die compact is en zeer wendbaar? Dan ben je bij Leon de Wit Verhuur op het juiste adres. Bij het verhuurbedrijf van Leon en Gina kun je diverse stratenmakers machines en hoogwerkers huren. Ze zijn dealer van Yanmar grondverzetmachines zoals minigravers en dumpers en mobiele kranen.

Hoogwerker huren

Nieuw is de roterende verreiker die zeer wendbaar is dankzij de roterende functie. Hiermee kun je ook moeilijk plaatsen bereiken. Deze verreiker is geschikt om snel en makkelijk materialen te transporteren en verplaatsen. Hij is multifunctioneel inzetbaar dankzij de sterke kenmerken. Hij heeft een hefhoogte van meer dan 24 meter met een hefvermogen van 5.000 kg en een reikwijdte van meer dan 21 meter.

De RTH-serie is voorzien van een cabine met overdruk en airco, waardoor een veilig en aangenaam werkklimaat in de cabine wordt gegarandeerd. Deze verreiker is geschikt voor werkzaamheden waar een verhoogde kans is op een vervuilde omgevingslucht, zoals asbestwerkzaamheden, werkzaamheden met verontreinigde grond en werken in tunnels.

Wil je zeker zijn van goed functionerend materieel? Onderhoud van trilplaten, stampers, knikmopsen, heftrucks e.d. maar ook handgereedschap dan ben je bij Reparatiebedrijf Leon de Wit in goede handen.

Ook voor verkoop van grondverzet/stratenmakersmachines alsmede aanhangers ben je bij Leon de Wit Verhuur aan het juiste adres! Meer informatie nodig?

Reparatiebedrijf Leon de Wit
Leon de Wit Verhuur
Klaarstraat 22b
6035 AB OSPEL
0495 663204
0495 663767
reparatiebedrijf@leon-de-wit.nl
www.leondewitverhuur.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie