Skip to content

Foto-expositie 2017 – Nederweerter Foto Club

Redactie
30 oktober 2017 | 19:00

Advertentie

Van 5 november 2017 tot 8 januari 2018 is in Zorgcentrum St. Joseph in Nederweert een expositie met foto’s gemaakt door leden van de Nederweerter Foto Club (NFC).

De exposities werden afgelopen jaren  druk bezocht. De bezoekers waren enthousiast over de diversiteit en kwaliteit van de getoonde foto’s. Ook dit jaar is verwachten ze dat de expositie druk zal worden bezocht.

Stemmen
Iedereen is van harte welkom om te de foto’s te bekijken én iedere bezoeker mag een stem uitbrengen op de voor hem/haar beste foto. Onder de stemmers wordt een fles wijn verloot.

Je bent dagelijks welkom van 9:00 tot 17:00 uur en de toegang is gratis.

Nederweerter Foto Club
De Nederweerter Fotoclub is in 2011 voor en door fotoliefhebbers opgericht. Elke 1ste woensdag van de maand komen de leden bij elkaar in Wups Pub in Nederweert waarbij kennis en de laatste nieuwe foto tips aan elkaar worden uitgewisseld. Tijdens de bijeenkomsten tonen ze foto’s, geven ze elkaar terugkoppeling en wordt ervaring uitgewisseld. Zo worden de leden gestimuleerd om maandelijks een recent gemaakte foto in te sturen. Uit de inzendingen wordt door de leden een FOTO VAN DE MAAND gekozen. Aan het einde van het jaar wordt dan de FOTO VAN HET JAAR gekozen. Daarnaast organiseren ze field trips en workshops en via themaopdrachten stimuleren ze elkaar in zowel het technische- als  in het creatieve vlak, met als doel om nog mooiere plaatjes te kunnen maken.

Heb je interesse om lid van deze vereniging te worden? Ga dan naar www.nederweerterfotoclub.nl en klik op de knop “Informatie aanvraag” en vul je gegevens in. Ze nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De Nederweerter Fotoclub heeft een beperkt aantal plaatsen. Mocht het ‘vol‘ zijn, dan geven ze je hiervan bericht en word je indien gewenst op een wachtlijst geplaatst.

Lees ook

Foto: John Linders

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24

Advertentie