Skip to content

Grandioze Sinterklaasactie Nederweert

Redactie
10 november 2017 | 11:00

Advertentie

Sinterklaas is weer in Nederweert aangekomen en de ondernemers van Nederweert vieren dit van 15 november t/m 5 december met een bijzondere actie.

Kassabonnen
Lever voor ten minste €200,00 aan kassabonnen van de deelnemende ondernemingen in en maak kans op een van de tien prijzen van € 100,00!

Binnenkort gaan veel hulp-Sinterklazen weer inkopen doen bij de vele leuke winkels in Nederweert en wellicht even uitpuffen en wat eten of drinken op het terras of binnen bij een van de gezellige horecagelegenheden. De kassabonnen die u daar ontvangt, kunt u in een actie-envelop verzamelen. Zodra er voor minimaal € 200,00 aan kassabonnen van deelnemende ondernemers in een envelop zit, kunt u hem, dichtgeplakt en met uw naam erop, inleveren in de speciale inzamelbussen bij Jan Linders, Guulke, Hubo Duijts of Pleunis Mode. U mag zo vaak meedoen als u wilt.

Op 23 november worden de eerste vier prijswinnaars getrokken. Zij winnen elk € 100,00 aan Nederweerter waardecheques. Op 7 december worden nog eens zes winnaars gelukkig gemaakt met waardecheques voor eenzelfde bedrag, te besteden in Nederweert.

Op 3 december is er een speciale Sint-koopzondag. De winkels zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur en er lopen die middag ook Pieten door het dorp met wat lekkers voor alle kinderen.

De deelnemers aan de enveloppenactie zijn: Alatas computers en satellieten, Alda CreatiefB-Beth, Behang- en verfhuis Poell, Bloemstyling ’t Roosje, Bollen ModeschoenenBrinkmans OptiekBruna Gommans, Cafetaria ’t Goudhaantje, Carool, Dansschool Dansrijck, De Knutselkast/Eigenhoutje, De Paerdstal, De Schoenengarage, De Spijkerbox, Driessen Tweewielers, Drogisterij De Vijzel, Eetcafé De Kleine Winst, Expert Lambers, Experteam/Glasvezelexpert/MultiwaydataFoto NederweertFotostudio TonGuulke Eten & Drinken, Hema, House of  Brocante, Hubo DuijtsIn Btween, Jan Linders, Jola ModeKapsalon SwitchKijk op Huid,  Kussensenzo,  La Dilligence, Leon Wijen Wonen en SlapenMeora, NoraluxPleunis Mode, Reisbureau Mackus, Renki-Op ’t Root, Restaurant Bi-j SiemRestaurant Diverso, SE raamdecoratie, Shintai,  Shoe-Time,  Shoeby, Slagerij Hermanns, Today Hair and FashionToverbal,  Kaasshop Vurrukkulluk,  Wellness at HomeWijnkoperij Storms, Jumbo Heerschap Nederweert

DOE UW SINTERKLAASAANKOPEN IN NEDERWEERT EN MISSCHIEN WINT U WEL 50% VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG!

Advertentie

1 Reactie

  1. Jammer dat je eerst voor € 200 moet besteden, om kans te maken. Is toch behoorlijk veel geld. Waarom geen andere leuke actie, waar iedereen wat aan heeft. Bijvoorbeeld kortingsbonnen, die je dan bij de ondernemers in kan leveren.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie