Skip to content

De Bengele Beweegt – Marcel van Nieuwenhoven in the spotlight

Redactie
10 november 2017 | 17:00

Advertentie

De veranderende samenleving waar participatie, ontmoeting, zelfsturing en maatschappelijk ondernemen steeds meer centraal komen te staan, vraagt om een andere rol van traditionele sportparken en aanbieders. Stichting De Bengele Beweegt streeft er dan ook naar om De Bengele te transformeren naar een buurtpark en daarmee tot dé sociale ontmoetingsplaats in Nederweert. Voor alle leeftijds- en doelgroepen is een gevarieerd, vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig sport-, beweeg en cultureel aanbod aanwezig.  Er ontstaat een open, uitnodigende omgeving waarin wordt samengewerkt met andere maatschappelijke partners waardoor ook overdag de totale omgeving beter benut gaat worden.  De Bengele wordt een omgeving waar vrijwilligers en professionals elkaar versterken waarbij ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen centraal staan.

  1. We gaan in gesprek met Marcel van Nieuwenhoven
    Ik ben 56 jaar en geboren in Nederweert. Ik woon ruim 10 jaar samen met mijn vriend Jan in Belfeld. In mijn dagelijkse leven ben ik CNS-draaier bij QRMS in Neer. Sinds 1977 ben ik lid van Tafeltennisclub Nederweert en ik ben nu ruim 2 jaar voorzitter. Ik speel zelf graag een potje tafeltennis!

  2. Hoe komt TTCN in aanraking met stichting De Bengele Beweegt?
    Vanaf het moment dat ik weer voorzitter werd van TTCN’72 ging mijn interesse richting de activiteiten van De Bengele Beweegt. Vrij recent hebben wij deelgenomen door het verzorgen van een sportclinic in het kader van de Special Sportmix.
  3. Het heuglijke nieuws heeft ons bereikt dat jij namens TTCN toetreedt tot het bestuur van De Bengele Beweegt!
    Inmiddels ben ik inderdaad toegetreden tot het bestuur van De Bengele Beweegt en ik ben hier erg blij mee. Er zijn al vele zaken op de rails gezet door mijn medebestuurders. Graag wil ik mijn bijdrage leveren om de Sportieve Omgeving De Bengele op de kaart te zetten. Nieuwe ontwikkelingen vragen ook een nieuwe aanpak waarbij iedereen zich betrokken en thuis voelt.

  4. Wat is de meerwaarde voor TTCN om de samenwerking aan te gaan met De Bengele Beweegt?
    De meerwaarde voor mijn club zit vooral in het gebruik maken van kennis  van het bestuur en de werkgroepen van De Bengele Beweegt. Er is een programma ontstaan dat mogelijkheden biedt om ook de tafeltennissport weer opnieuw op de kaart te zetten in Nederweert.

  5. Wat is jouw wens dat de stichting nog gaat bereiken?
    Het zou heel mooi zijn als we de sportieve omgeving De Bengele een vaste plek kunnen geven waar jong en oud elkaar kan ontmoeten door middel van sport en ontspanning.

  6. Wil je nog wat zeggen tegen het bestuur van de stichting?
    Ik spreek graag mijn waardering uit voor mijn medebestuursleden en een ieder die zijn of haar bijdrage levert aan de realisatie van onze sportieve omgeving.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie