Skip to content

Kerstshow bij Atelier de Papaver in Nederweert-Eind

Redactie
13 november 2017 | 14:00

Advertentie

Op woensdag 15 november organiseert Atelier de Papaver in Nederweert-Eind voor de derde keer een Kerstshow. Het atelier is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een sfeervolle ruimte met veel Kerstideeën. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je vrijblijvend inspiratie opdoen voor de Kerstdagen.

Workshops
Er zijn dit jaar een viertal workshops gepland. Hierbij wordt bijvoorbeeld een deurhanger met Kerstdecoraties, een modern tafelstuk of een alternatieve Kerstboom gemaakt. Van al deze workshops is een voorbeeld gemaakt, die je op de avond zelf kunt bekijken. De creatieve workshops worden gegeven in kleine groepen en zijn geschikt voor alle niveaus. Vanaf 6 deelnemers kan ook een privé workshop worden gepland als bijvoorbeeld uitje, vrijgezellenfeest of een gezellige avond met vriendinnen. Na de Kerstshow staan de voorbeelden van de workshops in de etalage van Atelier de Papaver. Opgeven kan via atelierdepapaver-nederweert-eind@hotmail.com.

Atelier de Papaver ligt aan de Kruisstraat 46 in Nederweert-eind. De show is van 19.30 tot 21.00 uur. Like de Facebook pagina en maak kans op een deurhanger.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie