Skip to content

Danielle Verheijen start 12 weken afslankprogramma

Redactie
22 november 2017 | 14:00

Advertentie

Al meer dan twintig jaar is Daniëlle werkzaam in de sport en zij doe dit met heel veel passie. Van groepslessen, 55+ gym tot fitness begeleiding, maar ook personal training. Sinds kort geeft ze ook peutergym.

Vijftien jaar heb ik met veel plezier gewerkt in de grotere sportscholen, maar merkte dat ik daar niet meer op mijn plek was,” aldus Daniëlle. “Door vaak het massale had ik te weinig tijd om een stukje persoonlijke aandacht aan de klanten te geven terwijl daar in mijn ogen wel de behoefte ligt. Ik zocht iets wat kleinschalig is, waar ik de ruimte kreeg om persoonlijk mensen te begeleiden, de juiste aandacht te geven maar vooral ook een sociaal aanspreekpunt ben. Nu ruim een jaar later werk ik bij Easymoves in Weert. Een beweegstudio voor jong en oud waar aandacht en goede begeleiding hoog in het vaandel staan. Heerlijk om mensen met een goed gevoel naar huis te laten gaan, juist door dát stukje aandacht te kunnen geven“.

Daniëlle denkt dat afvallen en gezond eten nog steeds bij veel mensen de belangrijkste reden is om te beginnen met sporten. “We zijn al langere tijd bezig om iets te vinden waarbij deze combinatie gemaakt kan worden, maar wat ook bij onze beweegstudio past. Uiteindelijk zijn we bij Ben-Fit uitgekomen. We hebben de kwaliteiten in huis met onze instructeurs. Ik ben zelf sinds kort gestart met een opleiding tot gewichtsconsulente. Ik hoop hiermee mensen te kunnen helpen en een goed advies te geven over gezonde en goede voeding“.

Voor wie is Ben-Fit?
Voor mensen met overgewicht, geen fit gevoel, lichamelijke klachten, of gewoon op zoek naar een gezonde lifestyle. Ben-Fit is geen dieet, geen hype, geen korte termijn oplossing, geen wondermiddel waarbij je snel kilo’s kwijtraakt. De route naar de lange termijn oplossing, met blijvend resultaat, gaan we je laten zien. Een lifestyle waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Op maandag 27 november om 19.00 uur wordt een infoavond georganiseerd voor alle geïnteresseerdne bij Easymoves in Weert Maaseikerweg 45. Heb je interesse? Meld je dan aan voor deze avond via: danielle@easymoves.nl of bel 0495-230 003.

Gezond leven is een keuze. Dit eet-beweeg-relax programma levert alle hulpmiddelen die je nodig hebt, maar jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat jij je doelstelling behaalt!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie