Skip to content

Merefeldia met gemak voorbij aan Maarheeze

Redactie
28 november 2017 | 11:00

Advertentie

Na drie thuisnederlagen heeft Merefeldia eindelijk weer eens gewonnen. Voor eigen publiek werd er met 3-0 gewonnen van Maarheeze. Glenn Versluis, Jay Stals en Ken Boonen waren verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie.

Maarheeze begon de wedstrijd brutaal en de eerste tien minuten had Merefeldia de organisatie niet op orde om te kunnen anticiperen op de twee voorwaartsen van de bezoekers. Na de openingsfase namen de geelzwarten het heft stevig in handen en werd Maarheeze bij vlagen zoek gespeeld. Binnen drie minuten leidde dit tot twee prima treffers. Glenn Versluis en Jay Stals waren de doelpuntenmakers. Merefeldia kreeg daarna kans op kans, maar het was telkens erg slordig in de afronding. De 2-0 ruststand was een magere afspiegeling.

Na de thee zagen we een gezapige pot. Maarheeze kon niet en Merefeldia drukte het gaspandaal iets minder in. Echter wist het binnen het uur de voorsprong met nog een doelpunt uit te breiden. Invaller Ken Boonen verraste doelman Geurts met een laag en bekeken schot: 3-0. Na 75 minuten mocht de 16-jarige Bjorn Vaes voor het eerst zijn opwachting maken. Na Sten Tullemans Merefeldia’s tweede debutant dit seizoen.

Aanstaande zondag speelt Merefeldia weer een uitwedstrijd. In Helmond wacht dan de confrontatie met Sportclub Helmondia. We hopen wederom op veel steun van onze trouwe supporters!

Advertentie

1 Reactie

  1. Deze prestaties waren te verwachten met zo een trainer. Prima match!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie