Skip to content

Praat u mee over armoedebestrijding in Nederweert?

4 december 2017 | 20:30

Iedereen in de gemeente Nederweert moet de mogelijkheid krijgen om mee te doen aan de samenleving. De realiteit is dat, zelfs in een rijk land als Nederland, dit lang niet voor iedereen mogelijk is. De gemeente gaat graag in gesprek met inwoners, raadsleden, netwerkpartners en andere geïnteresseerden om ideeën uit te wisselen over het bestrijden van armoede in Nederweert. Dit doen ze tijdens de werkconferentie op dinsdag 12 december.

De gemeente wil graag met alle mensen die direct of indirect met armoede te maken hebben in de gemeente, van gedachten wisselen. Samen kijken naar mogelijkheden om armoede in Nederweert te bestrijden, zodat iedereen zoveel mogelijk kan meedoen aan de samenleving.

Werkconferentie
De gemeente organiseert hiervoor een werkconferentie waarvoor ze iedereen uitnodigen. Je bent op dinsdag 12 december van harte welkom in de Dorpsherberg aan de Casseweg 1a in Ospel. De bijeenkomst begint om 16.30 uur (inloop vanaf 16.00 uur met soep en broodjes) en duurt tot ongeveer 20.00 uur.

Mooie voorbeelden
Het is een gevarieerd programma. Na ontvangst zal dagvoorzitter Vivian Lataster (bekend van o.a. TV Limburg en L1) de bijeenkomst inleiden en wethouder Geraats interviewen. Ook wordt ingegaan op de situatie in Nederweert en daarna zijn er een paar presentaties van mooie voorbeelden ter inspiratie!

Dromen en denken
Droom en denk je met mee, wat kan er in Nederweert nog meer, hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen in onze gemeente? Hierover gaan we met elkaar in gesprek.

Aanmelden
Als je erbij wil zijn, is het wel nodig om je even aan te melden in verband met de catering. Je kunt dit doen tot uiterlijk 7 december via het inschrijfformulier op de website van de gemeente, door een mail te sturen naar Monique van den Broek, m.vandenbroek@nederweert.nl of telefonisch via tel. (0495) 677111.

Wethouders Geraats hoopt op een productieve bijeenkomst: “We zullen de opbrengst samen met onze samenwerkingspartners vertalen naar concrete plannen en initiatieven voor Nederweert”.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie