Skip to content

Kleur bekennen

Redactie
8 december 2017 | 15:34

Advertentie

In de Volkskrant van woensdag 6 december staat een artikel getiteld “Strijden over scheiden”. Bijna twee jaar is een panel, Divorce Challenge” bij elkaar gekomen om uit te zoeken wat er nodig is om het probleem van vechtscheidingen aan te pakken.

Er zijn ongeveer 35 duizend echtscheidingen per jaar en daarvan ongeveer 5 duizend vechtscheidingen. Ruziënde ouders zijn schadelijk voor de ontwikkeling van het kind.

Na twee jaar zijn er 5 voorstellen boven komen drijven. Het zijn nog maar voorstellen!!! Als er nieuwe relaties ontstaan blijkt dat 2/3 van dit soort relaties weer in een scheiding eindigt omdat er een moeizame relatie is tussen de nieuwe partner en het kind. Het kind is nog in rouw over de scheiding of hebben ze een moeizame band met de stiefouders. Er wordt onderschat hoe moeizaam het is om van het kind van de ander te leren houden. Zie de uitzending van Zembla van woensdag 6 december bij NPO2.

Hoe Nu Verder
Waarom schrijven wij dit nu. We hebben alle kennis, vaardigheden en tools in huis om met mensen die in zulk een situatie zitten een passend antwoord te vinden. We gaan naar de kern van het probleem. Net als bijgaande foto lijken we allemaal op elkaar maar ieder mens heeft zijn eigen kleur. Dit houdt in dat we op maat werken. We kijken naar elke scheiding nieuwsgierig en objectief. Wat heb jij nodig. Dus niet vooraf al ingekleurd. De kinderen uit jullie relatie krijgen vanzelfsprekend ook een plek, de juiste plek. Wil jij naar jezelf kijken en groeien? Je wordt gezien en gehoord en inzichten brengen uiteindelijk rust.

Zelfs als jouw scheiding al langer geleden is, maar je hebt er op een of andere manier nog last van, er haakt nog wat, ook dan kunnen we zinvol helpen. Gun jezelf groei en de ontspanning na het echte loslaten.

Daarnaast kunnen we ook meekijken bij een eventuele problematiek in het samengestelde gezin. Gun je zelf hier rust en ruimte.

Mag je weer je eigen kleur leven.

KOM IN BEWEGING!!! 

“Direct Voelbaar Effect”

Kernwijze is een samenwerking van twee Rebalancers, Nell Ketelaars (www.rebalancingnederweert.nl) en Annemiek Heijnen (www.praktijkleefruimte.nl). Daarnaast hebben we beiden veel ervaring in het werkveld. Als Rebalancers bundelen we onze krachten en inzichten om vernieuwend de sfeer binnen het bedrijf of de organisatie om te vormen, zodat het werkklimaat verbetert. Ben je nieuwsgierig hoe je werkplezier en vitaliteit op de werkvloer kunt verhogen? Wil je meer inzicht in hoe te handelen en te veranderen? KernWijZe biedt verrassend snelle analyses, draagt concrete oplossingen aan, waardoor veranderingen meteen zichtbaar worden. In dit traject krijgt het persoonlijke aspect van de werkgever als ook van de werknemer alle aandacht. Daarnaast werken we ook met en voor de particuliere cliënt.

Meer informatie vind je op www.kernwijze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie