Skip to content

Oudjaar en Nieuwjaar

Redactie
22 december 2017 | 15:00

Advertentie

Alles wat er nu is. Dat is “oud” jaar. Dat is geweest. Hoe kijk je naar wat is geweest. Kun je alles wat er is gebeurd en wat er nu is omarmen? Het is allemaal onderdeel van wie jij bent.

Wie ben jij of ga je worden in 2018?
Je hebt steeds opnieuw een keuze. Ga je op dezelfde voet verder of gooi je het over een andere boeg. Het hoeft niet spectaculair. Alleen al bewust te worden dat je een ander pad kunt inslaan is verhelderend, verruimend.

Hoe doe je dat? Door vandaag niet te luisteren naar je oude verhaal maar te kiezen voor een nieuw verhaal. Wat zegt je gevoel, je hart. Hoe voelt je lichaam. Door daar meer aandacht aan te schenken dan aan wat jouw hoofd je vertelt ontstaat vanzelf een nieuw pad.

Excuus Truusjes
Allerlei ideeën, overtuigingen, gedachten willen je afhouden van je nieuwe pad. De bekende “Excuus Truusjes”. Je ego komt in opstand en zal alle zeilen bijzetten om je op het oude pad te houden.Vandaag kun je ervoor kiezen om tegen je ego te zeggen “Ik hoor wat je zegt” maar vandaag oefen ik mijn vrije keuze uit om niet te luisteren. Vandaag kies ik een nieuw verhaal voor mezelf en wat jij tegen me zegt maakt niet uit.

Geef je je gedachten veel aandacht en invloed dan groeit je ego en ga je verder weg van je hart. Probeer je gedachten te zien als wolken die komen en gaan. Verwelkom ze wel maar haak er niet aan vast. Concentreer je op de blauwe lucht.

“Vandaag kies ik voor een nieuw verhaal voor mezelf en wat het ego tegen me zegt maakt niet uit want het is een deel van mezelf en vandaag kies ik ervoor om ieder deel van mezelf te omarmen!”

KernWijze wenst iedereen een verrassend 2018 toe

“Direct Voelbaar Effect”

Kernwijze is een samenwerking van twee Rebalancers, Nell Ketelaars (www.rebalancingnederweert.nl) en Annemiek Heijnen (www.praktijkleefruimte.nl). Daarnaast hebben we beiden veel ervaring in het werkveld. Als Rebalancers bundelen we onze krachten en inzichten om vernieuwend de sfeer binnen het bedrijf of de organisatie om te vormen, zodat het werkklimaat verbetert. Ben je nieuwsgierig hoe je werkplezier en vitaliteit op de werkvloer kunt verhogen? Wil je meer inzicht in hoe te handelen en te veranderen? KernWijZe biedt verrassend snelle analyses, draagt concrete oplossingen aan, waardoor veranderingen meteen zichtbaar worden. In dit traject krijgt het persoonlijke aspect van de werkgever als ook van de werknemer alle aandacht. Daarnaast werken we ook met en voor de particuliere cliënt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie