Skip to content

Mantelzorg & ziekenhuis: wat is er mogelijk?

Redactie
31 januari 2018 | 13:40

Advertentie

Zorg je (onbetaald) voor een ziek familielid of voor een zieke vriend? Dan ben je mantelzorger. Als degene voor wie je zorgt, wordt opgenomen in het ziekenhuis, kan dat veel impact hebben. Wat vind je als mantelzorger belangrijk bij een ziekenhuisopname? Wat doe je als het je als mantelzorger zelf allemaal even te veel wordt? Van welke voorzieningen kun je gebruik maken? Welke rol kun je als mantelzorger in het ziekenhuis vervullen? En hoe gaat het verder als de patiënt na een ziekenhuisopname weer naar huis mag?

Deze vragen komen aan bod tijdens de informatieavond voor mantelzorgers die SJG Weert samen met Punt Welzijn organiseert. Aan het einde van de avond volgt een gesprek over wat mantelzorgers belangrijk vinden. Bij een ziekenhuisopname, maar ook in de thuissituatie. Zo kan hier in de toekomst nog meer op ingespeeld worden.

De informatieavond is op donderdag 1 maart 2018 van 19:30 – 21:30 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website: www.sjgweert.nl (zie: Agenda) of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie