Skip to content

Klanten Jan Linders doneren 4017,80 euro aan PSW Nederweert

Redactie
1 februari 2018 | 13:47

Advertentie

Supermarktmanager Sander Verlegh rijkt de cheque uit aan PSW Nederweert

Als regionale supermarktketen zit het bij Jan Linders in de genen om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Iedere supermarkt is écht onderdeel van de wijk waarin deze gevestigd is. De diverse activiteiten die de supermarkt én PSW Nederweert samen in Nederweert organiseerden, brachten € 4017,80 op. Dit bedrag wordt gespendeerd aan bijvoorbeeld nieuw tuinmeubilair. In 2017 hebben klanten van Jan Linders supermarkten in totaal bijna 200.000 aan donaties voor lokale initiatieven bij elkaar gebracht.

Nieuw jaar, nieuw doel
Om lokaal zoveel mogelijk te kunnen betekenen, wordt ieder jaar een nieuw lokaal initiatief gekozen, waar de supermarkt zich – samen met dé klanten – voor inzet. Jan Linders Nederweert heeft dit jaar Reddingsbrigade Nederweert omarmd. Er worden ook dit jaar diverse activiteiten opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Het Jan Linders Fonds
In het kader van het 50-jarig jubileum van de supermarktketen heeft Jan Linders in 2013 het Jan Linders Fonds opgericht. Ieder jaar kiest iedere supermarkt – samen met klanten – het nieuwe goede doel. Ook het servicekantoor en distributiecentrum kiezen een lokaal initiatief. Gedurende het jaar worden door de supermarkten en het goede doel activiteiten georganiseerd. Zo werd er in de kerstperiode een afdracht gedaan op de verkoop van luxe kersttollen en kerststukjes. Meer informatie op www.janlindersfonds.nl .

Over Jan Linders Supermarkten
Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 60 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Jan Linders heeft ruim 4.700 medewerkers, is regionaal gericht en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid en voordelige producten. De supermarktketen mag zich al 7 jaar de beste supermarkt in álle vers noemen en is sinds 5 jaar de Beste Speciaalbier Supermarkt van Nederland noemen.

Volg Jan Linders via www.janlinders.nl én www.facebook.nl/JanLindersSupermarkten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie